KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

GAÜ Türkçe Öğretmenliği Öğrencileri, "Öğretmen Olmak İstiyorum" oyununu sergiledi

GAÜ Türkçe Öğretmenliği Öğrencileri, “Öğretmen Olmak İstiyorum” oyununu sergiledi

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), Eğitim Fakültesi bünyesinde bulunan Türkçe Öğretmenliği Bölümü 4.sınıf öğrencileri, Tiyatro ve Drama Uygulamaları dersi kapsamında Türkçe Öğretmenliği bölüm başkanı Dr. Nigar Nagiyeva Yorulmaz önderliğinde hazırladıkları "Öğretmen Olmak İstiyorum" adlı tiyatro oyununu, GAÜ Spectrum salonunda sergiledi.

Yayın Tarihi: 23/01/19 13:14
okuma süresi: 1 dak.
GAÜ Türkçe Öğretmenliği Öğrencileri, “Öğretmen Olmak İstiyorum” oyununu sergiledi
A- A A+
Dr. Nigar Nagiyeva Yorulmaz konuyla ilgili yaptığı açıklamada, oyunun yazım sürecinde öğrencilerin ve öğretim üyelerinin anılarından esinlenildiğini, kahraman öğretmenlerimizle ilgili gerçek hikâyelerden, Reşat Nuri Güntekin'in "Çalıkuşu" romanından ilham alındığını söyledi.

Yorulmaz, "Öğrencilerimiz mezun olup meslek hayatına atılmadan önce gerçek öğretmenliğin ne olduğunu, Türk öğretmenin nasıl olması gerektiğini düşünmek ve düşündürmek istediler." diyerek, tiyatro oyununda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Sergilenen oyun öğretim üyeleri ve öğrencilerden büyük beğeni topladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.