ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Yüzlerce hapla yakalanan öğrenciler 5 gün daha tutuklu kalacak

Yüzlerce hapla yakalanan öğrenciler 5 gün daha tutuklu kalacak

Narkotik polislerinin düzenledikleri operasyonda ele geçirilen 809 adet extacy hap ve 19 gr hint keneviri türü uyuşturucu madde ile ilgili tutuklanan biri kız iki yabancı uyruklu üniversite öğrencisinin tutukluluk süresi uzatıldı.

Yayın Tarihi: 02/02/19 09:15
okuma süresi: 2 dak.
Yüzlerce hapla yakalanan öğrenciler 5 gün daha tutuklu kalacak
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire BAHADİ

Narkotik polisleri Mağusa'da düzenledikleri başarılı operasyon sonucu tasarruflarında üzerleri kurukafa baskılı mavi renk toplam 809 adet extacy türü hap ve 19 gram hint keneviri türü uyuşturucu madde ele geçirilen Collins Tochukwu Edeh ve Ifeoma Okechukwu Treasure Odunze hakkındaki polis soruşturması devam ediyor.

Haklarındaki tutukluluk süresinin dolmasının ardından zanlılar dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarıldı. Mahkeme her iki zanlının da haklarında başlatılan soruşturmanın salimen yürütülebilmesi maksadı ile 5'er gün daha tutukluluk emri verdi.

ANALİZ SONUÇLARINA HENÜZ ULAŞILAMADI

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Nurettin Enginer mahkemede verdiği ifadesinde, 29 Ocak tarihinde alınan bir bilgide zanlı Collins Tochukwu Edeh'in tasarrufunda uyuşturucu madde olduğunun öğrenildiğini, aynı gün zanlının Sakarya bölgesinde tespit edilerek çantasında yapılan aramada poşet içerisinde üzerinde kurukafa baskılı mavi renk 19 adet extacy türü hap ve 1 gr hint keneviri türü uyuşturucu bulunarak emare alındığını anımsattı.

Zanlının Ifeoma Okechukwu Treasure Odunze ile birlikte üniversite kampüsünde faaliyet gösteren bir yurtta kaldığının tespit edilmesi üzerine söz konusu ikametgahta arama yapıldığını belirten Enginer, valiz içinde kadın elbisesine sarılı poşet içinde toplam 790 adet mavi renk extacy türü hap ve odada toplam 19 gram hint kenvirinin bulunarak emare alındığını açıkladı.

Zanlılar hakkında yürütülen soruşturmanın henüz tamamlanmadığına ve beklenen analiz sonuçlarının henüz ellerine ulaşmadığına dikkat çeken Enginer, zanlıların 5'er gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.