KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

Girne Belediyesi Yarıyıl Şenliği yarın başlıyor

Girne Belediyesi Yarıyıl Şenliği yarın başlıyor

Girne Belediyesi, okulların yarıyıl tatiline girmesi nedeniyle "Eğitime Kısa Bir Mola" sloganıyla Yarı Yıl Şenliği düzenliyor. Program kapsamında yarın (5 Şubat 2019 Salı) 10.00-12.00 saatleri arasında 4-11 yaş arasındaki çocuklara Bandabuliya'da Resim Atölyesi düzenleniyor.

Yayın Tarihi: 04/02/19 12:26
okuma süresi: 1 dak.
Girne Belediyesi Yarıyıl Şenliği yarın başlıyor
A- A A+

Girne Belediyesi, okulların yarıyıl tatiline girmesi nedeniyle çocuklar için birbirinden eğitici ve eğlenceli etkinlikler düzenledi.

Girne Belediyesi'nden verilen bilgide, yarın (5 Şubat 2019 Salı) Bandabuliya'da 4-11 yaş arası çocuklara Resim Atölyesi düzenleniyor.

10.00-12.00 saatleri arasında ücretsiz gerçekleştirilecek etkinliklerde kullanılacak malzemelerin belediye tarafından temin edileceği, aynı zamanda, Girne Belediyesi tarafından etkinlikler sırasında çocuklara sürprizler ve çeşitli hediyelerin dağıtılması için hazırlıklar yapıldığı belirtildi.

Etkinlikler, 7 Şubat 2019 Perşembe günü Bandabuliya'da Seramik Atölyesi, 9 Şubat 2019 Cumartesi günü Bandabuliya'da Çocuk Partisi, 12 Şubat 2019 Salı günü Girne Belediyesi Sanat Galerisi'nde Masal Atölyesi, 14 Şubat Perşembe günü Girne Belediyesi Sanat Galerisi'nde Ritim Atölyesi ile devam edecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.