EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

GAÜ The American Elementary School öğrencileri, okuma belgelerini aldı

GAÜ The American Elementary School öğrencileri, okuma belgelerini aldı

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Okullar Grubuna bağlı The American Elementary School birinci sınıf öğrencileri okuma belgelerini GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi, Girne Kampüsü Millennium Senato Kongre Salonunda gerçekleştirilen törenle aldı.

Yayın Tarihi: 04/02/19 11:59
okuma süresi: 2 dak.
GAÜ The American Elementary School öğrencileri, okuma belgelerini aldı
A- A A+
Okuma Bayramı, İstiklal Marşı ve ardından, GAÜ Marşının söylenmesi ile başladı. Birinci sınıflardan oluşan okul korosu şarkılar söyledi. Törende öğrenciler Türkçe, İngilizce okuma parçalarını okudu ve Fransızca şarkılar söyledi.

The American Elementary School Müdürü Raif Yücelten yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

"Heyecanımız, mutluluğumuz ve gururumuz doruklarda. Her çocuk, biz öğretmenler için, baharı müjdeleyen çicek, yorgunluğumuzu unutturan bakmaya doyamadığımız bir manzara, yeni bir enerjiyle yepyeni ufuklara yelken açan bir gemidir. Bugün bir zafere imza atıyor çocuklarımız bizlere güvendiler inandılar sevgiyle onlara uzanan ele sıkıca sarılıp başardılar. Yücelten, sözlerini çocuklara seslenerek bitirdi. Okumak hiç dokunamayacağımızı düşündüğümüz gökyüzündeki yıldızlara dokunmak gibidir. Sizler artık gökyüzündeki yıldızlara dokunabiliyorsunuz."

Tören, sertifikaların takdimi ve fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.