TÜRKİYE
okuma süresi: 2 dak.

Erdoğan: "Allah'ın izniyle, İş Bankası da Hazine'nin malı olacak"

Erdoğan: “Allah’ın izniyle, İş Bankası da Hazine’nin malı olacak”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, "İş Bankası Allah'ın izniyle Hazine'nin malı olacaktır. Bu parlamento, bu tarihi kararı da Allah'ın izniyle alacaktır" dedi.

Yayın Tarihi: 05/02/19 12:39
okuma süresi: 2 dak.
Erdoğan: “Allah’ın izniyle, İş Bankası da Hazine’nin malı olacak”
A- A A+
TC Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında, "şimdi Kandil'deki terör örgütüyle iş tutanlarla kim iş tutuyor? CHP iş tutuyor, İYİ Parti iş tutuyor, Saadet iş tutuyor. Şu hale bak. Bunlar kıyamet alameti biliyor musunuz? Nereden nereye geldik" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin 2013 yılı Mayıs ayında IMF defterini kapattığını kaydeden Erdoğan, "Bir daha da Allah'ın izniyle açmayacaktır" dedi.

"İŞ BANKASI ALLAH'IN İZNİYLE HAZİNE'NİN MALI OLACAKTIR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İş Bankası Allah'ın izniyle Hazine'nin malı olacaktır. Bu parlamento, bu tarihi kararı da Allah'ın izniyle alacaktır" şeklinde konuştu.

"FİYATLARA GEREKİRSE AYAR ÇEKME KARARINI ALDIK"

Erdoğan, "Biberiydi, çarlistonuydu, patlıcanıydı, domatesiydi; her şeyde, biz bu fiyatlara gerekirse ayar çekme kararını aldık, adımlarımızı atacağız. Belediyelerimiz vasıtasıyla biz bu adımları atacağız" dedi.

"SURİYE'DE HALKIN GELECEĞİNİ KENDİ BELİRLEME HAKKINA SAYGILIYIZ"

"Türkiye, Suriye'nin toprak bütünlüğüne de siyasi bütünlüğüne de halkın kendi geleceğini kendi belirleme hakkına da saygılıdır." ifadelerini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bunun için yeni anayasa yapımı ve serbest seçimler sürecini samimiyetle destekliyoruz" şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye'deki gelişmelere ilişkin, "Yaptırım listesi dahil, hiçbir tehdit bizi bu yoldan geri çeviremez" dedi.

VENEZUELA KONUSU

TC Cumhurbaşkanı Erdoğan, Venezuela'da yaşananlara da değindi.

Erdoğan, "Venezuela senin eyaletin mi? Seçimle iş başına gelmiş bir insana nasıl olur da 'burayı terk et git' dersin. Seçime dahi girmemiş olana nasıl olur da o devletin başkanlığını teslim edersin? Hani demokrasi? Hani demokrattınız? Böyle bir anlayış olabilir mi? Bunu kabullenmek mümkün mü?" ifadelerini kullandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.