KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

Tohum Takas Şenlikleri için geri sayım başladı

Tohum Takas Şenlikleri için geri sayım başladı

Mehmetçik, Lefke, Yeniboğaziçi ve Geçitkale Cittaslow belediyelerinin "Tohum Takas Şenlikleri" 27-28 Nisan'da gerçekleşecek.

Yayın Tarihi: 06/02/19 09:44
okuma süresi: 1 dak.
Tohum Takas Şenlikleri için geri sayım başladı
A- A A+
Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği'nden yapılan açıklamaya göre, konuyla ilgili belediye başkanları yetkililer ve Yeryüzü Tohumları İnisiyatifi'nin katılımıyla bir toplantı gerçekleştirilerek şenlikle ilgili çalışmalar resmi olarak başlatıldı.

Belediyeler Birliği'nde dün yapılan toplantıda 27-28 Nisan tarihlerinde yapılacak şenlik kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikler planlandı.

Bu çerçevede, 17 Şubat'ta Mehmetçik'te saat 11.00'de, 23 Şubat'ta Yeniboğaziçi'nde saat 11.00'de ve aynı gün saat 16.00'da Geçitkale'de, 2 Mart'ta ise Lefke'de saat 15.00'te Cittaslow Belediyelerinde sembolik tohum takası, sohbet ve film gösterimi ile 27-28 Nisan'da gerçekleştirilecek tohum takası için hazırlık çalışmaları yapılacak.

Hem hazırlık çalışmalarına, hem de tohum takas etkinliklerine tüm halkın da davetli olduğu belirtildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.