İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Özür ve düzeltme

Özür ve düzeltme

Özür ve düzeltme…

Yayın Tarihi: 08/02/19 10:44
okuma süresi: 1 dak.
Özür ve düzeltme
A- A A+
Geçtiğimiz günlerde gazetemizde yayınlanan "Güney'deki eğitim sistemine 100 puanlık soruyla tepki!" başlıklı haberde University of Nicosia'da öğretim görevlisi olduğunu iddia eden Aslıhan Yılmaz adlı kişinin görev yaptığı sırada üniversitenin ayrımcılık ve rant elde etmek için kendisine üniversite yönetiminden baskı yapıldığı iddialarına yer verildi.

Yaptığımız araştırmada, söz konusu kişinin kötü niyetli olarak gazetemiz ile temasa geçtiği ve planlı bir şekilde, bilerek ve isteyerek doğru olmayan bilgilerle gazetemizi yanılttığı ortaya çıkmıştır.

Kıbrıs Postası, söz konusu haber ile ilgili gazetecilik kurallarının işletilmesi bağlamında eksik davrandığını ve bunun neticesinde de okuyucularını yanılttığını üzülerek kabul eder ve gerek University of Nicosia'dan, gerekse de okuyucularından özür diler.

Kıbrıs Postası

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.