ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Mavideniz 7 ay daha hapis yatacak

Mavideniz 7 ay daha hapis yatacak

Cezaevinden çıkmasından kısa bir süre sonra Zizi Pizza isimli iş yerine girerek 2 adet cep telefonu sirkat eden Mehmet Mavideniz'in Mağusa Ağır Ceza Mahkmesi'ndeki yargı süreci dün tamamlandı.

Yayın Tarihi: 09/02/19 11:31
okuma süresi: 2 dak.
Mavideniz 7 ay daha hapis yatacak
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire BAHADİ

Mağusa'da küçük yaştan beri birçok suça karışıp sürekli cezaevine girip çıkan Mehmet Mavideniz cezaevinden çıkmasının ardından kısa bir süre sonra işlediği dükkan açma,hırsızlık davalarından dün Mağusa Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılandı.

Zizi Pizza isimli iş yerine girerek içeriden 2 adet cep telefonu sirkat edip birçok sabıkasının yanında 2 benzeri sabıkası bulunan sanık Mehmet Mavideniz aleyhindeki davalardan suçlu bulundu.

Mavideniz Mağusa Ağır Ceza Mahkemesi Heyeti tarafından 7 ay hapis cezasına mahkum edildi.

"SANIK ISLAH OLMADI"

Sanık Mehmet Mavideniz hakkındaki davanın kararını Mağusa Ağır Ceza Mahkemesi Heyet Başkanı Nüvit Gazi Hacı okudu. Sanık Mehmet Mavideniz'in aleyhine getirilen davalardan oy birliği ile suçlu bulunduğunu ifade eden Hacı, sanığın işlediği suçların ciddi ve vahim suçlar olduğunu belirterek, hırsızlığın vahim ve yüz kızartıcı bir suç olduğunu, bina açıp girmenin ise suçun vahametini daha da arttırdığını ifade etti. Hacı, ağır suçlarda ve halkı huzursuz eden can ve mal güvenliğini etkileyen hallerde kamu menfaatinin korunması faktörünün ağırlık kazanması gerektiğini kaydetti. Sanığın daha önceden işlediği 2 ayrı sirkat suçundan dolayı hapis cezasına mahkum edilmesine rağmen ıslah olmadığının altını çizen Hacı, sanığın cezaevinden çıktıktan kısa bir süre sonra ayni suçları işlediğini belirtti.

Hacı, ıslah olmayan sanığa hapislik cezası dışında başka bir ceza verilemeyeceğini belirterek, sanığı 7 ay hapis cezasına mahkum ettiklerini açıkladı.

DÜKKANA GİRİP 2 CEP TELEFONU ÇALDI

Sanık Mehmet Mavideniz, 13 Kasım 2018 tarihinde Mağusa'da faaliyet gösteren ve işletmeciliğini Cenk Akay'ın yaptığı "Zizi Pizza" isimli iş yerine girerek Cenk Akay'a ait 2 adet cep telefonu sirkat etmişti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.