İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

KAR-İŞ, Milli Eğitim Bakanlığı'nı ziyaret etti

KAR-İŞ, Milli Eğitim Bakanlığı'nı ziyaret etti

Kamu Araçları İşletmecileri Birliği ( KAR-İŞ) yeni yönetimi ilk ziyaretini Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Cemal Özyiğit'e yaptı.

Yayın Tarihi: 10/02/19 13:42
okuma süresi: 2 dak.
KAR-İŞ, Milli Eğitim Bakanlığı'nı ziyaret etti
A- A A+

Kar-İş yönetimi Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Cemal Özyiğit'i ziyaret ederek sektördeki sıkıntıları masaya yatırdı.

Ziyarette KARİŞ Başkanı Beksan Bekir Akandere kısa vadede ve ivedi olarak aşılması gereken konulardan bahsetmesinin yanı sıra, uzun vadede öğrenci taşımacılığının hangi kriterlerde yapılması gerektiği konusunda bilgilendirme yaptı. Öğrenci taşımacılığı hakkında birçok usulsüzlüklerin olduğu yönünde çıkan haberler hakkında da konuşma yapan Akandere, "kesinlikle usulsüzlükleri savunmuyoruz savunmayacağız, bizim derdimiz at izi ile it ayak izinin ayırt edilmesidir yönünde oldu. Ayrıca şu ana kadar hiçbir sözleşmenin yenilenmediğini ve acilen artı olarak 2018-2019 Eğitim yılına ait sözleşmelerin yapılması gerekmektedir" ifadelerine yer verdi.

Yeni yönetimin yaptığı ziyaretten memnun kalan Bakan Özyiğit, taleplerin hemen yerine getirilmesi için tüm öğrenci taşıma dosyalarının kar-iş ten onaylanarak, sureci hızlandırmak için Bakanlığa iletilmesini istedi. Ayrıca Perşembe tekrar görüşmek için karşılıklı randevu verildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.