LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

Harmancı: "Sokak kütüphanesi için ilk bağış gerçekleşti"

Harmancı: “Sokak kütüphanesi için ilk bağış gerçekleşti”

LTB Başkanı Harmancı, oluşturulacak olan sokak kütüphanesi projesi kapsamında ilk bağışın gerçekleştirildiğini, sosyal medya hesabından duyurdu.

Yayın Tarihi: 11/02/19 13:10
okuma süresi: 2 dak.
Harmancı: “Sokak kütüphanesi için ilk bağış gerçekleşti”
A- A A+
Kıbrıs Postası-Sosyal Medya

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, oluşturulacak olan sokak kütüphanesi projesi kapsamında ilk bağışın gerçekleştirildiğini aktardı.

"DAHA FAZLA OKUMALI DAHA ÇOK SORGULAMALIYIZ"

LTB Başkanı Harmancı'nın paylaşımı şu şekilde:

Oluşturulacak olan sokak kütüphanelerimiz için ilk bağışı sabahleyin LTB halkla ilişkiler noktasına gerçekleştirdik, daha özgür, daha mutlu ve daha iyi bir ülke için daha fazla okumalı daha çok sorgulamalıyız. Benim kitap tercihlerim bu ülkede sanat ve tiyatronun duayen ismi Yaşar Ersoy'un "Umut en son ölür", yakın tarihte Türkiye'de yaşanan öğrenci olaylarında hayatını kaybeden Kıbrıslı Türk devrimcilerin yaşadıklarını kaleme alan sevgili Sami Özuslu'nun "uçakla gelen 6 tabut", Helen Caldicott tarafından yazılan "Nükleer Enerji Çözüm değil, ne küresel ısınmaya ne de başka bir şeye" ve son olarak rahmetli Ergin Birinci tarafından yazılan ve çocukları tarafından büyük emek verilerek basımı gerçekleştirilen "Sait Hoca".

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.