DÜNYA
okuma süresi: 2 dak.

George Clooney'den Meghan Markle yorumu: "Diana'yla aynı muameleyi yapıyorlar, nasıl sona erdiğini gördük"

George Clooney'den Meghan Markle yorumu: "Diana'yla aynı muameleyi yapıyorlar, nasıl sona erdiğini gördük"

George Clooney, babasına yazdığı mektubun içeriğinin yayımlanmasının ardından zor zamanlar geçiren Meghan Markle'ı savundu. Clooney, "Tıpkı Diana'ya yaptıkları gibi onu da takip ediyorlar, çamur atıyorlar" dedi.

Yayın Tarihi: 12/02/19 18:50
okuma süresi: 2 dak.
George Clooney'den Meghan Markle yorumu: "Diana'yla aynı muameleyi yapıyorlar, nasıl sona erdiğini gördük"
A- A A+

Ünlü oyuncu George Clooney, medya tarafından hedefe oturtulan Sussex Düşesi Meghan Markle'ı savundu.

57 yaşındaki ABD'li aktör, katıldığı bir panelde, Prens Harry ile evlendikten sonra oyunculuğu bırakan arkadaşı Markle'ın trajik bir şekilde hayatını kaybeden Prenses Diana ile kıyaslanması hakkında konuştu.

'İZLENİYOR VE KÖTÜLENİYOR'

Clooney, "Meghan Markle'ı her yerde takip ediyorlar. İzleniyor ve kötüleniyor" ifadesini kullandı.

Clooney ayrıca, "O yedi aylık hamile bir kadın. Tıpkı Diana'ya yaptıkları gibi onu da takip ediyorlar, çamur atıyorlar ve aynı yolla izliyorlar. Tarih kendini tekrarlıyor. Bunun nasıl bittiğini gördük" dedi.

"Bunun ne kadar sinir bozucu olduğunu anlatamam" diyen Clooney, "Bir kızın babasına babaya yazdığı mektubu yayımlıyorlar. Bunun haksızlık ve sorumsuzluk olduğunu düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Düşes'in arkadaşlarının, Markle'ın bir süre önce babasına mektup göndererek hayatını zorlaştırmayı bırakmasını istediğini söylemesi gazetecileri harekete geçirmiş, mektubun detayları ortaya çıkarılmıştı.

MEKTUBU İFŞA EDİLMİŞTİ

Daily Mail'in yayımladığı mektupta şu ifadeler vardı: "Baba, bu yolu neden seçtin anlamıyorum. Yaptıkların kalbimi milyonlarca parçaya ayırdı. Basına beni aradığını ve düğüne gelemeyeceğini söylediğini anlatmıştın. Beni aramadın bile. Seni sadece korudum, sevdim ve savundum. Yalan söylemeyi ve daha fazla acıya sebep olmayı bırak."

Meghan Markle, Prens Harry ile birlikte katıldığı Endeavour Fonu Ödülleri gecesinde eşinin babalığı hakkında konuşmuştu. Düşes konuştuğu bir davetliye, "Harry en iyi baba olacak" ifadesini kullanmıştı. Düşes'in sözleri, eşinin babası gibi olmasını istemediği şeklinde yorumlanmıştı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.