TATLISU
okuma süresi: 2 dak.

Tatlısu'daki ekolojik durak çalışmalarında sona gelindi

Tatlısu'daki ekolojik durak çalışmalarında sona gelindi

Tatlısu Belediyesi tarafından yapılan ekolojik durak çalışmalarında sona gelindi.

Yayın Tarihi: 19/02/19 11:22
okuma süresi: 2 dak.
Tatlısu'daki ekolojik durak çalışmalarında sona gelindi
A- A A+
Girne Postası

Tatlısu Belediyesi'nin, vatandaşların ve öğrencilerin otobüs beklerken sıkıntı çekmemesi için kerpiçten inşa ettiği otobüs durağı tamamlandı.

İlk olarak Tatlısu'ya bağlı Yalı Mahallesi'nde başlayan ve tamamlanan ekolojik durak çalışması bölge sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

Tatlısu Belediye Başkanı Hayri Orçan Girne Postası'na yaptığı açıklamada, bölgedeki ihtiyaç olan yerlere çevre dostu ekolojik durak inşa etmeye devam edeceklerini, mevcut yıpranmış olan durakları ise ekolojik duraklara dönüştüreceklerini bildirdi.

Ekolojik durağın tamamen doğadan toplanan taş, toprak ve saman gibi malzemelerden inşa edildiği kaydeden Orçan, "Doğadan topladığımız hafif killi toprak, gamış, mertek, taş, toprak, saman, ahşap gibi malzemelerden elde edilen kerpiçle hem sağlıklı hem ekonomik hem de çevre dostu bir durak yapmış oldu. 1 hafta gibi kısa bir süre içinde tamamlanan ekolojik durak görsel olarak da güzel görünüyor" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.