ADLİ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Fuzuli çalıştırılan klima boş sınıfı küle çevirdi

Fuzuli çalıştırılan klima boş sınıfı küle çevirdi

Mağusa Meslek Lisesi'nde dün klimanın kısa devre yapması sonucu bir sınıfta yangın çıktı. Yangında birçok sınıf eşyası küle döndü, yangın esnasında ise sınıfın boş olduğu belirtildi.

Yayın Tarihi: 28/02/19 07:45
okuma süresi: 1 dak.
Fuzuli çalıştırılan klima boş sınıfı küle çevirdi
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Mağusa Meslek Lisesi'nde dün saat 13:00 sıralarında 30 numaralı sınıfta çıkan yangın korkuttu. Polis yangının sınıfta bulunan klimanın iç aksamlarında meydana gelen kısa devre nedeni ile çıktığını açıkladı. İtfaiye ekiplerinin müdahele ettiği yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında birçok sınıf eşyası yanarak zarar gördü. Fuzuli olarak çalıştırılan klima nedeni ile çıkan yangın esnasında ise sınıfta öğrenci olmadığı öğrenildi.

POLİSİN OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMASI DEVAM EDİYOR

Polis Basın Subaylığı'ndan yapılan açıklamaya göre, çıkan yangın sonucu sınıf içerisinde bulunan klima iç ünitesi, projeksiyon cihazı ve perdesi, tavan lambaları, iki adet duvar panosu, 7 adet sandalye, iki adet adet sıra, 3 adet pencereye ait perde ve korniş yanarak zarar gördü. Polisin yangın ile ilgili başlattığı soruşturmanın ise devam ettiği bildirildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.