TÜRKİYE
okuma süresi: 2 dak.

Rahmi Turan: "Kıbrıslı kardeşlerimin Akıncı'yı Cumhurbaşkanı seçtiklerine şaşırıyorum"

Rahmi Turan: “Kıbrıslı kardeşlerimin Akıncı’yı Cumhurbaşkanı seçtiklerine şaşırıyorum”

Sözcü yazarı Rahmi Turan, bugünkü köşe yazısında "Kıbrıslı kardeşlerimizin Akıncı gibi birini nasıl Cumhurbaşkanı seçtiklerine şaşırıyorum" ifadelerini kullandı.

Yayın Tarihi: 28/02/19 10:06
okuma süresi: 2 dak.
Rahmi Turan: “Kıbrıslı kardeşlerimin Akıncı’yı Cumhurbaşkanı seçtiklerine şaşırıyorum”
A- A A+
Sözcü Gazetesi yazarı Rahmi Turan, bugünkü köşe yazısında, "Ben Kıbrıslı kardeşlerimizin Mustafa Akıncı gibi birini nasıl Cumhurbaşkanı seçtiklerine şaşırıyorum" ifadelerine yer verdi.

Akıncı'nın sanki Rumları savunuyor gibi olduğunu kaydeden Turan, Akıncı'nın Rumlara teslim olmayı mı düşündüğünü, bilemediğini aktardı. Mustafa Akıncı'nın Türkiye'yi eleştirdiğini, aklına estiği gibi yoluna devam ettiğini öne süren Rahmi Turan, Akıncı'nın onurlu ve güvenli bir geleceği boş verip Türkiye'nin uyarılarına aldırış etmediğini savundu.

"KKTC'NİN BEKASINI TEHDİT EDEN EN BÜYÜK TEHLİKE BUDUR!"

Turan köşe yazısında şöyle devam etti: "Eski dönemlerde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Maliye Bakanı olarak görev yapan Tansel Fikri'den bir mesaj aldım. Vatansever bir siyasetçi olan Tansel Bey ciddi bir soruna işaret ederek (özetle) şöyle diyor: "Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın son girişimleri ışığında KKTC Devleti'nin ve Kıbrıs Türkünün geleceğini belirleyecek bir yol ayrımına gidiliyor.

Kuzey Kıbrıs'taki bütün siyasi partiler ve kurumlar iş işten geçmeden durumu acilen değerlendirmelidir. Siyasal ve toplumsal kurumlarımız arasında kol gezen Rum destekçisi 'Truva atlarının' varlığı, ibret ve dehşetle görülmeli, anlaşılmalı. Tuzak yüklü 'Truva atları' küçümsenmeyecek mesafeler kaydederek toplumsal bünyemiz ve ulusal direncimizde kanayan yaralar açmıştır. Bugün Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin bekasını tehdit eden en büyük tehlike budur!"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.