GÖZDEN KAÇMAYANLAR
okuma süresi: 1 dak.

Basın Odası Ekibi'nden "anlamlı" mesaj

Basın Odası Ekibi'nden "anlamlı" mesaj

Ekibin fotoğraflı mesajı #gözdenkaçmadı

Yayın Tarihi: 28/02/19 22:15
okuma süresi: 1 dak.
Basın Odası Ekibi'nden "anlamlı" mesaj
A- A A+

BRT'nin başarılı haber programlarından Basın Odası, Cumhurbaşkanı Akıncı'nın Özel Yayını nedeniyle bu akşam yayınlanmadı...

Akıncı'nın, Sunuculuğunu Damla Soyalp'in yaptığı ve ülkenin önde gelen gazetecilerinden Cenk Mutluyakalı, Rasıh Reşat ve Hüseyhin Ekmekci'nin katılımıyla her Perşembe saat 20.30'da yayınlanan program yerine BRT ve TAK Müdürü ile ayrı program düzenlemesi tartışmalara yol açtı.

Basın Odası daha önce Başbakan Erhürman başta olmak üzere pek siyasetçiyi konuk etmişti.

Basın Odası ekibi ise program olmaması nedeniyle, geceyi eşleri ile birlikte Murat Girgen'in sahibi olduğu Archway'de geçirme fısratı buldu.

Geceden bir de foto paylaşan Hüseyin Ekmekci, bir de anlamlı mesaj ekledi...

Ekmekci," BRTK Ekranını Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'ya bıraktık... Basın Odası ekibi olarak Biz de sosyal içerikli gayri resmi buluşmada bir araya geldik..." diye yazdı..

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.