ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Denizer'in tasarrufunda 153 adet extacy bulundu

Denizer’in tasarrufunda 153 adet extacy bulundu

Mağusa'da trafik ekipleri tarafından kontrol amaçlı durdurulan araç şoförü İsmet Denizer'in üzerinde 8 adet evinde ise 145 adet uyuşturucu madde içerdiğine inanılan hap bulundu. Tutuklanan Denizer dün mahkemeye çıkarıldı.

Yayın Tarihi: 02/03/19 09:29
okuma süresi: 2 dak.
Denizer’in tasarrufunda 153 adet extacy bulundu
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire BAHADİ

Mağusa Polis Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Şubesi ekipleri önceki gün EF 739 plakalı aracı kontrol amaçlı durdurmasının ardından araç şoförüİsmet Denizer'in şüpheli hareketleri nedeni ile Denizer'in üzeri arandı. Yapılan kontrolde Denizer'in pantolonunun cebinde 8 adet, evinde ise 145 adet uyuşturucu madde içerdiğine inanılan hap bulundu.

Narkotik ekipleri tarafından tutuklanan Denizer dün Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarıldı. Mahkeme zanlının 3 gün poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

ŞÜPHELİ HAREKETLERİ ELE VERDİ

Olayın soruşturmasını yürüten Cüneyt Arkın mahkemede verdiği ifadesinde, 28 Şubat 2019 tarihinde Mağusa Trafik Şubesi ekiplerinin EF 739 plakalı aracı kontrol için durdurdukları esnada araç şoförü zanlı İsmet Denizer'in şüpheli hareketlerde bulunması nedeni ile üzerinde arama yapıldığını mahkemeye aktardı.

Zanlı Denizer'in üzerinde yapılan aramada giydiği pantolonun sağ cebinde bulunan naylon poşet içerisinde uyuşturucu içerdiğine inanılan 8 adet hapların tespit edildiğini kaydeden Arkın, Narkotik Şube'ye bilgi verildiğini açıkladı.

Aynı gün zanlı Denizer'in evinde arama yapıldığını belirten Arkın, evde uyuşturucu içerdiğine inanılan 145 adet daha hap bulunduğunu açıkladı. Ayni gün zanlının gönüllü ifade verdiğini söyleyen Arkın, mesele ile ilgili olarak aranan 1 kişinin daha olduğunu kaydetti.

Yürütülen soruşturmanın yeni başladığını ifade eden Arkın, zanlının 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.