TÜRKİYE
okuma süresi: 2 dak.

CHP'li İmamoğlu, afişinde KKTC'deki futbol yıllarından bahsetti

CHP’li İmamoğlu, afişinde KKTC’deki futbol yıllarından bahsetti

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu tanıtım afişinde, futbol tutkusundan bahsederek, Türk Ocağı Limasol'da kalecilik yaptığını ifade etti.

Yayın Tarihi: 04/03/19 07:35
okuma süresi: 2 dak.
CHP’li İmamoğlu, afişinde KKTC’deki futbol yıllarından bahsetti
A- A A+
Kıbrıs Postası - Rahmican ÇALIŞKAN

Gittiği hemen hemen her yerde, Kuzey Kıbrıs'taki öğrenim hayatından söz eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun tanıtım afişinde de Kuzey Kıbrıs vurgusu yapıldı. İmamoğlu, afişinde Türk Ocağı Limasol'da kalecilik yaptığını ifade etti.

"SOSYAL DEMOKRASİ İLE KKTC'DE TANIŞTIM VE DERİNDEN ETKİLENDİM"

Rauf Denktaş'ı da çok sevdiğini her fırsatta dile getiren İmamoğlu, üniversite yaşamına, futbolcu olup haytalık yapmaması için verilen aile kararına uyup KKTC'de başladığını, Kıbrıs yıllarının onun siyasal görüş ve tercihlerini belirlemesinde bir dönemeç oluşturduğunu, sosyal demokrasi ile orada tanıştığını ve derinden etkilendiğini söylüyor.

İMAMOĞLU'NUN AFİŞİNDE KIBRIS VURGUSU!

Ekrem İmamoğlu'nun tanıtım afişinde şu ifadelere yer verildi:

"1970 yılında Trabzon'da dünyaya geldim. Örf ve adetlerine bağlı, çalışkan, ekmeğini taştan çıkaran bir ailenin çocuğuyum. Hayata dair ilk derslerimi; okul sıralarında öğrendiğim Atatürk devrimlerinden, Kurtuluş Savaşı gazisi dedemin anılarından ve yazları gittiğim Kuran kurslarından aldım. Trabzon Lisesi'nden mezun oldum. Futbola çok düşkündüm. Bu nedenle lise takımının kalecisi oldum. Üniversite okumak için gittiğim Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde futbola devam ettim, Türk Ocağı Limasol Spor Kulübü'nün kaleciliğini yaptım"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.