ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Uyuşturucu zanlısı Denizer 4 gün daha tutuklu kalacak

Uyuşturucu zanlısı Denizer 4 gün daha tutuklu kalacak

Mağusa'da trafik ekipleri tarafından kontrol amaçlı aracının durdurulmasının ardından tasarrufunda toplam 153 adet extacy türü uyuşturucu madde içeren hap ele geçirilen İsmet Denizer hakkındaki tutukluluk süresi 4 gün daha uzatıldı.

Yayın Tarihi: 05/03/19 07:27
okuma süresi: 2 dak.
Uyuşturucu zanlısı Denizer 4 gün daha tutuklu kalacak
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire BAHADİ

Mağusa Polis Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Şubesi'nde görevli motorlu polis memuru tarafından EF 739 plakalı aracı kontrol amaçlı durdurulan ve tasarrufunda 153 adet extacy bulunan İsmet Denizer hakkındaki soruşturma devam ediyor.

"Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu" suçlaması ile hakkında soruşturma yürütülen zanlı Denizer dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarıldı. Polis Denizer hakkındaki soruşturmayı derinleştirdi.

Mahkeme, polisin yürüttüğü soruşturmanın selameti açısından zanlı İsmet Denizer'in 4 gün daha tutuklu kalmasına karar verdi.

ANALİZ SONUÇLARI BEKLENİYOR

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Cüneyt Arkın mahkemede verdiği ifadesinde, 28 Şubat 2019 tarihinde Mağusa Trafik Şubesi ekiplerinin EF 739 plakalı aracı kontrol için durdurdukları esnada araç şoförü zanlı İsmet Denizer'in şüpheli hareketlerde bulunması üzerine üzerinde arama yapıldığını anımsattı.

Zanlı Denizer'in üzerinde yapılan aramada 8 adet hapların tespit edildiğini belirten Arkın, Narkotik Şubeye bilgi verilmesi üzerine Denizer'in evinde yapılan aramada ise 145 adet daha hap bulunduğunu açıkladı. Olayla bağlantısı olduğu tespit edilen 1 kişinin arandığını belirten Arkın, haplar ile ilgili analiz sonuçlarının henüz ellerine ulaşmadığını belirtti.

Soruşturmanın devam ettiğini ve zanlının serbest kalması halinde soruşturmayı olumsuz etkileyeceğini belirten Arkın, İsmet Denizer'in 4 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.