TÜRKİYE
okuma süresi: 2 dak.

Hulusi Akar, Mavi Vatan Tatbikatı'nı Doğu Akdeniz'de havadan takip etti

Hulusi Akar, Mavi Vatan Tatbikatı’nı Doğu Akdeniz’de havadan takip etti

Türkiye Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Mavi Vatan Tatbikatı'nı Havadan Erken İhbar ve Kontrol uçağının Doğu Akdeniz bölgesinde gerçekleştirdiği görev uçuşuna katılarak takip etti.

Yayın Tarihi: 05/03/19 09:17
okuma süresi: 2 dak.
Hulusi Akar, Mavi Vatan Tatbikatı’nı Doğu Akdeniz’de havadan takip etti
A- A A+
Türkiye Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Orgeneral Güler ve kuvvet komutanlarıyla Mavi Vatan Tatbikatı'nı Havadan Erken İhbar ve Kontrol Uçağından takip etti.

Akar, açıklamasında, "güven artırıcı önlemleri de geliştirmek suretiyle Yunanistan'la ikili ilişkilerimizin çok daha iyi düzeye gelmesi için gayret gösteriyoruz" ifadelerini kullandı.

T.C. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve kuvvet komutanlarıyla Mavi Vatan Tatbikatı'nı Hava Kuvvetleri Komutanlığının Havadan Erken İhbar ve Kontrol (HİK) uçağından takip etti.

Akar, uçağın tatbikat kapsamında Doğu Akdeniz bölgesinde gerçekleştirdiği görev uçuşuna katıldı. Akar, iyi komşuluk ilişkileri çerçevesinde, uluslararası hukuka uygun şekilde, güven ve güven artırıcı önlemleri de her geçen gün geliştirmek, çalışmak suretiyle komşu Yunanistan ile ikili ilişkilerin çok daha iyi düzeye gelmesi için gayret gösterildiğini ifade etti.

Bazı talimatlar veren Akar, daha sonra telsiz bağlantısıyla Mavi Vatan Tatbikatı'nda görev alan unsurlara seslendi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.