İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Pamuklu-Kumyalı yolunda kaza! 2 ölü 2 yaralı!

Pamuklu-Kumyalı yolunda kaza! 2 ölü 2 yaralı!

Pamuklu-Kumyalı arasında meydana gelen ölümlü kazada DP 473 plakalı araç ile MF 883 plakalı araç çarpıştı. Kaza sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

Yayın Tarihi: 07/03/19 15:53
okuma süresi: 1 dak.
Pamuklu-Kumyalı yolunda kaza! 2 ölü 2 yaralı!
A- A A+
Kıbrıs Postası

Pamuklu-Kumyalı yolunda trafik kazası meydana geldi.

Yakınlarının trafik kazası geçirdiği haberini alan Asiye Çınar Talay, yakınlarını görmek için hastaneye giderken Ali Demir'in kullanımındaki DP 473 plakalı araçla çarpıştı.

DP 473 plakalı araç sürücüsü Ali Demir ve araçtaki yolcu Ali Polat yaralandı, Elif Demir ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Ziyamet'te meydana gelen kazada eşi ve çocuklarının yaralandığını öğrenen MF 883 plakalı araçtaki Asiye Çınar Talay, Gazimağusa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ailesinin yanına gitmek isterken yolda geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.