EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

UKÜ, Reklamcılık ve Halkla İlişkiler Bölümü öğrencileri, Kemal Saraçoğlu'nda staj yapıyor

UKÜ, Reklamcılık ve Halkla İlişkiler Bölümü öğrencileri, Kemal Saraçoğlu’nda staj yapıyor

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Reklamcılık ve Halkla İlişkiler Bölümü öğrencilerine Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı'nda staj olanağı sağlandı.

Yayın Tarihi: 08/03/19 06:03
okuma süresi: 2 dak.
UKÜ, Reklamcılık ve Halkla İlişkiler Bölümü öğrencileri, Kemal Saraçoğlu’nda staj yapıyor
A- A A+
Reklamcılık ve Halkla İlişkiler Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Bahar Taşeli, bölüm olarak öğrencilerin sosyal sorumluluk bilincinin gelişmesine büyük önem verdiklerini belirterek, "UKÜ Reklamcılık ve Halkla İlişkiler Bölümü'nde öğrencilerimizi yaşadığı topluma ve dünyaya karşı etiksel ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olan bireyler olarak yetiştirmeyi amaçlıyoruz" dedi. Taşeli "öğrencilerimizin Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı gibi çok değerli kurumlarda edinecekleri tecrübeler bizler için çok değerli" şeklinde konuştu.

Vakıf Koordinatörü Övgü İnce ise vakfın kuruluşu hakkında bilgi vererek, amaçlarının toplumu kanser konusunda bilinçlendirmek, bu hastalıkla mücadele eden ailelere destek olmak ve rehberlik hizmeti verebilmek olduğunu açıkladı. İnce, bugün kanser hastalığıyla mücadele eden 79 çocuğa, tedavi, eğitim, sosyal ve psikolojik danışmanlık hizmeti vermekte olduklarını da belirterek, onların yaşadıkları problemlere kalıcı çözümler getirebilmek amacıyla çalıştıklarını kaydetti.

Kemal Saraçoğlu Vakfı'nın bir hayır kurumu olduğuna dikkat çeken Övgü İnce, Vakıf olarak gönüllü çalışmalara ve öğrencilerin staj olanaklarına daima açık bir kurum olduklarını kaydetti. İnce, öğrencilerin staj süreleri boyunca ve sonrasında toplumsal duyarlılıklarının geliştiğini vurgulayarak, "bu bağlamda yardım etmenin değerini ve önemini anladıklarını gözlemliyor, çok mutlu oluyoruz" ifadesini kullandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.