LEFKE
okuma süresi: 2 dak.

DP Lefke İlçe Kadın Örgütü'nden buruk 8 Mart kutlaması...

DP Lefke İlçe Kadın Örgütü'nden buruk 8 Mart kutlaması...

Demokrat Parti (DP) Lefke İlçe Kadın Örgütü, '8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü' nedeniyle Gemikonağı'nda bulunan esnaf ve emekçi kadın çalışanlara sürpriz yaparak onlara karanfil verip bu özel ve anlamlı günlerini kutladı.

Yayın Tarihi: 08/03/19 17:34
okuma süresi: 2 dak.
DP Lefke İlçe Kadın Örgütü'nden buruk 8 Mart kutlaması...
A- A A+
Dün akşam yaşanan trafik kazasından ötürü bugün yüreklerin buruk olduğu da dile geldi.

KAŞER

DP Lefke Kadın Örgütü Başkanı Funda Kaşer, kadınların, toplum yaşamında daha aktif yer alması, o ülkenin gelişmişliğinin göstergesi olduğunu belirterek tüm emekçi kadınları kutladı. "Kadının elinin değdiği her yer, yaptığı her iş kutsaldır" dedi.

ÖZUYSAL

DP Lefke İlçe Başkanı Ekrem Gazi Özuysal'da gün dolayısıyla; "Hayatımızın her anına dokunan, anlam kazandıran kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutluyorum" diyerek, daima kadınların yanında ve destekçileri olduklarını vurguladı.

"BUGÜN İÇİMİZ BURUK…"

Demokrat Parti (DP) dün akşam yaşanan trafik kazasından ötürü bugün yüreklerin buruk olduğunu dile getirdi.

Dün akşam Pamuklu-Kumyalı anayolunda meydana gelen ve iki annenin ölümüyle sonuçlanan feci trafik kazasının ülkeyi yasa boğduğunu ifade eden DP üyeleri, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralılara acil şifalar ve bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni etti.

DP adına yayınlanan mesajda; "bugün içimiz buruk. Dün akşam yaşanan feci kaza hepimizi derinden üzmüş, halkımızı kedere boğmuştur. Bir daha böyle acıların yaşanmamasını temenni eder, kaza neticesinde hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaslı ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralılara acil şifalar dileriz" denildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.