KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

Lefkoşa Bandabuliya Sahne'de 'Bir Caz Gecesi'

Lefkoşa Bandabuliya Sahne'de 'Bir Caz Gecesi'

Avrupa Müzik Geceleri kapsamında bugün saat 20:30'da Cahit Kutrafalı Quartet ve Sara So Far katılımıyla Bandabuliya Sahne Lefkoşa'da "Lefkoşa'da Bir Caz Gecesi" isimli etkinlik gerçekleşecek.

Yayın Tarihi: 12/03/19 08:05
okuma süresi: 1 dak.
Lefkoşa Bandabuliya Sahne'de 'Bir Caz Gecesi'
A- A A+
Konserde Sara Makipaa (vokal), Cahit Kutrafalı (bas gitar), Charis Ioannou (saksafon), Ermis Michail (gitar), Stelios Xydias (vurmalı çalgılar) sahne alacak.

Sara So Far (Sara Makipaa), şan ve piyano öğretmeni olmasının yanı sıra Hollanda, Belçika ile civar ülkelerde bazı müzik grupları ile birlikte ve ayrıca solo olarak sahne alıyor ve kayıt yapıyor. 2018 yılında Sara, Kıbrıslı basçı Cahit Kutrafalı ile işbirliği yapmaya başladı. Cahit Kutrafalı Quartet, Cahit Kutrafalı tarafından bestelenen orijinal müzikleri icra eden dörtlü bir caz grubu olarak dikkat çekiyor. Geçmişte pek çok yerde ve festivallerde sahne alan grup, Kıbrıslı Rum ve Kıbrıslı Türk müzisyenleri aynı müzik topluluğunda bir araya getiriyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.