ADLİ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Gesfi Döviz sahibi Gökhan Naim silahlı saldırıda öldürüldü!

Gesfi Döviz sahibi Gökhan Naim silahlı saldırıda öldürüldü!

Lefkoşa'da yaşanan silahlı saldırıda Gökhan Naim hayatını kaybetti.

Yayın Tarihi: 14/03/19 00:10
okuma süresi: 3 dak.
Gesfi Döviz sahibi Gökhan Naim silahlı saldırıda öldürüldü!
A- A A+
Kıbrıs Postası - Emel Doğan

Lefkoşa'nın Ortaköy bölgesinde dün akşam saatlerinde silahla yaralama olayı gerçekleşti. Gökhan Naim isimli şahsa 4 el ateş edildiği, Naim'in Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde acilen operasyona alındığı ancak kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

Lemar'ın arka bölgesinde yaşanan silahlı yaralama olayının ardından olay yerine çok sayıda polis ve ambulansın sevk edildi.

Polisten yapılan açıklamada Nami'nin Ortaköy'de Şht. Sami Küpeli Sokak üzerinde uğradığı silahlı saldırı sonucu göğüs, boyun ve kol bölgesinden ağır şekilde yaralandığı ve kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği belirtildi.

Naim'in işten döndüğü sırada evinin kapısının önünde vurulduğu, elinde bir çanta olduğu ve çantanın çalındığı iddia ediliyor.


BAŞBAKAN HASTANEDE

Başbakan Tufan Erhürman, cinayetin ardından Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne gitti.

Erhürman güvenlik güçlerinden olayla ilgili bilgi alırken, Naim'in yakınlarının fenalık geçirdiği görüldü.

POLİS SALDIRGANLARIN 2 KİŞİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYOR

Olay mahalinde kamera görüntüsü bulunmadığından, polisin bölgede çevreden soruşturma yürüttüğü ve Naim'in gidiş güzergahındaki kamera görüntülerini incelediği öğrenildi.

Olayın nasıl geliştiği de henüz netlik kazanmazken polis saldırganların 2 kişi olduğunu düşünüyor. 6 el ateş edildiğini ve 2 merminin yerde, 4 merminin Naim'in vücudunda olduğunu belirten polis, yarın Adli Tıp'ta otopsi yapılacağını bildirdi.

CİNAYET SİLAHI VE CİNAYET SIRASINDA KULLANILAN ARAÇ BULUNDU

Polisten yapılan açıklamada olay yerinin yaklaşık 100 metre ilerisinde, olayda kullanıldığına inanılan 9 mm. çapında bir tabancanın bulunarak emare olarak alındığı belirtildi.
Polisten verilen bilgiye göre Gökhan Naim' cinayetiyle ilgili saldırıda kullanılan araç, cinayetin işlendiği gece 23.30 sıralarında Kermiya bölgesindeki bir arazide bulundu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.