İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Naim cinayetiyle ilgili polis soruşturması sürüyor

Naim cinayetiyle ilgili polis soruşturması sürüyor

Gökhan Naim cinayeti ile ilgili polis soruşturması devam ediyor...

Yayın Tarihi: 14/03/19 16:12
okuma süresi: 1 dak.
Naim cinayetiyle ilgili polis soruşturması sürüyor
A- A A+
Dün yaşanan Gökhan Naim cinayetiyle ilgili bazı haber sitelerinde çıkan DV 014 plakalı aracın olayda kullanılmadığı, ilgili plakanın bir traktöre ait olduğu, cinayet zanlılarında somut olarak Afrika kökenli iki kişi üzerinde durulduğu noktasında da netlik bulunmadığı, zanlıların Pakistanlı veya Siyahi oldukları üzerinde durulduğu fakat net bir açıklamanın olmadığı Kıbrıs Postası'nın edindiği bilgiler arasında bulunuyor.

Zanlıların, Lefkoşa Yenikent Bölgesinde Hatice Tahsin Erören Sokak üzerinde terk ettiği aracın DV 604 plakalı beyaz salon araç olduğu öğrenildi.

Kamera görüntüleri üzerine yoğunlaşan polisin sürdürdüğü araştırmada, aracın Yenikent bölgesinde bırakılmasının ardından zanlıların yaya veya bir araç ile kaçmış olabilecekleri üzerinde duruluyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.