SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Hentbolda GG hızlı başladı

Hentbolda GG hızlı başladı

KKTC Hentbol Federasyonu Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu işbirliğinde düzenlenen Yaşama Sporla Bağlan Hentbol Büyük Erkekler Ligi'nde ilk hafta maçları oynandı.

Yayın Tarihi: 14/03/19 10:55
okuma süresi: 2 dak.
Hentbolda GG hızlı başladı
A- A A+
MGA-YDÜ, DAÜ-Yükseliş ve UKÜ-GG takımları arasında oynanan ilk maçlarda en farklı galibiyeti Gençlik Gücü elde etti ve ilk hafta averajla liderlik koltuğuna oturdu.

CIU Arena'da oynanan UKÜ-GG maçının ilk devresi 16-9 GG üstünlüğünde tamamlandı. Karşılaşmayı 34-25 galip bitiren GG takımında en skorer oyuncu 11 sayı ile Özden Demiralp, 8 sayı ile Selami giray oldu.

Mağusa Arena'da oynanan sezonun ilk maçında MGA ile YDÜ erkekleri karşı karşıya geldi ve başabaş mücadele izlendi. İlk devreyi 14-11 mağlup kapatan MGA takımı ikinci devre üstünlüğü ele geçirdi. Maçı 29-28 kazanan MGA takımında 8'er sayı kaydeden İbrahim Kahyaoğlu ve Özgün Aydıntaş, 7 sayı atan Hüseyin Selvili ile birlikte takımının galibiyetinde büyük pay sahibi oldular.

Mağusa'daki ikinci maçta ise DAÜ'nün rakibi Yükseliş oldu. İlk devresi 15-15 eşitlikle tamamlanan maçta skor üstünlüğü son bölümde Yükseliş'in eline geçti ve başkent takımı DAÜ deplasmanından 32-28'lik galibiyetle ayrıldı. Maçın en skorer oyuncusu DAÜ'den 8 sayı ile Samet olurken, Yükseliş'in en skorer oyuncuları 7 sayı ile Tuğberk ve 6 sayı kaydeden Arda Kansu oldu.

Büyük Erkekler Ligi'nde 2inci hafta maçları 19 Mart ve 21 Mart'ta oynanacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.