EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

GAÜ 4-14 yaş yüzme kursları için kayıtlar devam ediyor

GAÜ 4-14 yaş yüzme kursları için kayıtlar devam ediyor

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen 4-14 yaş aralığı yüzme kursu için kayıtlar devam ediyor.

Yayın Tarihi: 14/03/19 17:16
okuma süresi: 1 dak.
GAÜ 4-14 yaş yüzme kursları için kayıtlar devam ediyor
A- A A+

Konuyla ilgili açıklamada bulunan GAÜ Spor Yüksek Okulu Öğretim Üyesi ve Takımlar Koordinatörü Kenan Güvensoy, bünyelerinde başlayan "Yüzme Kurslarının", profosyonel eğitmenler eşliğinde, 4-14 yaş çocuklara yönelik gerçekleştiğini ve kayıtların devam ettiğini söyledi.

Güvensoy açıklamasının devamında, kursların hafta içi Pazartesi ve Perşembe günleri 16:30 – 17:30 saatleri arasında GAÜ Amerikan Koleji, Kapalı Yüzme havuzunda gerçekleşeceğini söyledi. Güvensoy kursların amacının, özellikle yaz aylarında bilinçsiz deniz ve havuzlara girilmesi ile boğulma oranlarının artması ve buna bağlı olarak profosyonel eğitmenler tarafından verilecek teknikler ile bu oranların en aza indirilmesi amaçlandığı bildirdi.

Yüzme Kursu kayıtlarının devam ettiğini vurgulayan Güvensoy, ayrıntılı bilgi ve kayıt için 0533 882 89 99 numaralı telefona ulaşılabileceğini ifade etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.