ADLİ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Gökhan Naim cinayetindeki sır perdesi aralanıyor... Araçlar bulundu, sıra zanlılarda!

Gökhan Naim cinayetindeki sır perdesi aralanıyor... Araçlar bulundu, sıra zanlılarda!

Polis, cinayetin ardından geçen 24 saatin sonunda çok önemli bulgulara ulaştı. Cinayet zanlılarının olay sonrası kaçtıkları araç ve aracın sahibi bulundu. Aracın sahibi polise ifade vermezken, zanlıların kullandığı bir diğer araç da Ercan - Gaziköy yolu üzerinde bulundu. Polisin, bazı isimlere ulaşıldığı ve soruşturma amacı ile gözaltına alınan şahısların olduğu da öğrenildi.

Yayın Tarihi: 15/03/19 08:30
okuma süresi: 3 dak.
Gökhan Naim cinayetindeki sır perdesi aralanıyor... Araçlar bulundu, sıra zanlılarda!
A- A A+

Gesfi Döviz Bürosu'nun sahibi Gökhan Naim önceki gün akşam saatlerinde evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Evinin kapısının önünde 4 kurşunla öldürülen 52 yaşındaki Naim'in, olay sırasında yanında olan ve içerisinde 112 bin Sterlin, 170 bin Euro ile 800 bin TL bulunan çantanın ise saldırganlar tarafından çalındı.

Polis, son 24 saat içerisinde gerçekleştirdiği soruşturmada çok önemli bulgulara ulaştı.

ARAÇ, YENİKENT BÖLGESİNDE BULUNDU

İlk olarak geç saatlerde, olayda kullanılan tabanca ve araç bulundu. Çalınan para miktarının ise 112 bin Sterlin, 170 bin Euro ve 800 bin TL tutarında olduğu tespit edildi. DV 604 plakalı araç, Yenikent bölgesi Hatice Tahsin Erören Sokak üzerinde bulundu.

OTOPSİ SONUCU AÇIKLANDI…

Öte yandan Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Gökhan Naim'e Adli Tıp Uzmanı İdris Deniz tarafından otopsi yapıldı. Otopsi sonucuna göre Naim'in vücuduna 4 mermi isabet etti. Nami'nin ölüm sebebi, "ateşli silah yaralanması, iç organ ve büyük damar yaralanması, iç ve dış kanama" sonucu olarak açıkladı.

ARACIN SAHİBİNE ULAŞILDI, İFADE VERMEDİ

Polis, daha sonra Yenikent bölgesinde terk edilmiş vaziyette bulduğu DV 604 plakalı aracın sahibine ulaştı. Gözaltına alınan ve aracın adına kayıtlı olduğu tespit edilen söz konusu şahsın Pakistan uyruklu olduğu ancak şahsın polise herhangi bir ifade vermediği öğrenildi.

Polis bu nedenle Naim'in öldürülmesi olayı ile ilgili aranan şahısların Pakistan uyruklu olabilecekleri şüphesi üzerinde duruyor. Devam eden soruşturma kapsamında polisin birçok bölgeden kamera kaydı temin ettiğive incelemeyi sürdürdüğü ayrıca teknik takip yöntemleri ile iz sürdüğü öğrenildi.

İKİ ARAÇ DEĞİŞTİRİP, SIRRA KADEM BASTILAR

Aradan geçen birkaç saat sonrası polis yeni bir gelişmeye daha ulaştı. Ercan -Gaziköy yolu üzerinde kiralık bir araç tespit eden polis, söz konusu aracın Naim'i kurşunlayarak öldüren zanlıların DV 604 plakalı aracı terk ettikten sonra kaçmak için kullandığını düşünüyor. Araç, polis ekipleri tarafından emare alınarak Lefkoşa Polis Müdürlüğü avlusuna götürüldü

BAZI İSİMLERE ULAŞILDI

Öte yandan gün boyu aralıksız yürütülen soruşturmada bazı isimlere ulaşıldığı ve soruşturma amacı ile gözaltına alınan şahısların olduğu da öğrenildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.