İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Orman Dairesi'nden mevsimlik işçi istihdamı

Orman Dairesi'nden mevsimlik işçi istihdamı

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı'na bağlı Orman Dairesi, mevsimlik işçi istihdam edecek.

Yayın Tarihi: 15/03/19 11:41
okuma süresi: 2 dak.
Orman Dairesi'nden mevsimlik işçi istihdamı
A- A A+
Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı'na bağlı Orman Dairesi, mevsimlik işçi münhali açtı. Bu kapsamda, Nisan – Kasım 2019 döneminde 26 Kule Gözcüsü (Erkek), 20 Ağır Araç Operatörü (Arazöz Şoförü - Erkek) ve 79 Yangın İşçisi (Erkek) istihdam edilecek.

Müracaatların şahsen, 18 Mart- 29 Mart 2019 tarihleri arasında Orman Dairesi Müdürlüğü'ne, Orman Dairesi'ne bağlı Bölge Şefliklerine ve Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı'na yapılması gerekiyor.

Gözü- İşçi olarak istihdam edilecekler, ülke genelinde kurulu bulunan 14 yangın gözetleme kulesinde, 24 saat süreyle yangın gözcülüğü ve olası bir yangın durumunda söndürme ve soğutma çalışmaları görevlerini yürütecekler.

Şoför olarak istihdam edileceklerin ise dozer, kamyon, arazöz ve tanker gibi ağır araçları kullanmaları ve olası bir yangın durumunda söndürme ve soğutma çalışmalarında gerekmesi halinde görev almaları isteniyor.

Münhallerle ilgili ayrıntılı bilgi, Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı'nın https://tarim.gov.ct.tr/tr-tr/ web adresinden alınabilir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.