İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Akıncı, Yeşiladalı'nın resim ve seramik sergisini açtı

Akıncı, Yeşiladalı'nın resim ve seramik sergisini açtı

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Diş Hekimi Zekai Yeşiladalı'nın resim ve seramik sergisinin açılışını yaptı.

Yayın Tarihi: 15/03/19 13:03
okuma süresi: 1 dak.
Akıncı, Yeşiladalı'nın resim ve seramik sergisini açtı
A- A A+

Cumhurbaşkanlığından verilen bilgiye göre, Diş Hekimi Zekai Yeşiladalı'nın 14 Mart Tıp Bayramı'nda açılan sergisinden elde edilecek gelir, bir okula katkı amacıyla bağışlanacak

Etkinliğe eşi Meral Akıncı ile birlikte katılan Cumhurbaşkanı Akıncı, Zekai Yeşiladalı'nın ilkokuldan arkadaşı olduğunu belirterek, "Zekai diş hekimi oldu, ben mimar oldum. O, diş hekimliğinin yanı sıra ressam oldu, ben de mimarlığın yanı sıra politikacı oldum. Yollarımız yıllar sonra bu akşam yeniden kesişti. Onun güzel eserlerinden oluşan sergiyi açmak benin için gurur verici" diye konuştu.

Etkinliğin sosyal amacı olduğuna işaret eden Cumhurbaşkanı Akıncı, sergiden elde edilen gelirle bir okula katkı yapılacağını ifade ederek, bundan da ayrıca mutlu olduğunu söyledi.

Kıbrıs'ın doğa ve insan karakteristiğini yansıtan sergi 31 Mart'a kadar izlenebilecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.