ADLİ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Bayır kardeşlere 7 gün ek tutukluluk

Bayır kardeşlere 7 gün ek tutukluluk

Kıbrıs'ın Güney'inden araç çalıp KKTC'ye geçirerek parçalayıp satmak isterken tespit edilerek tutuklanan Mustafa Bayır ile Cuma Bayır kardeşler 7 gün daha tutuklu kalacak.

Yayın Tarihi: 16/03/19 09:26
okuma süresi: 3 dak.
Bayır kardeşlere 7 gün ek tutukluluk
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire BAHADİ

Kıbrıs'ın Güney'inden çaldıkları EEN 484 çift kabin aracı makinistte götürerek parçalatıp satmak isterken yakalanan Mustafa Bayır ve Cuma Bayır kardeşler dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarıldı.

Polis mahkemede, Güney'de yaşayan Rum bir kadının söz konusu aracın kendine ait olduğu yönünde ifade verdiğini açıklarken, zanlıların Kıbrıs'ın Güney'inde bir benzin istasyonunda görüntülerinin tespit edildiğini belirtildi. Mahkeme haklarında soruşturma devam eden zanlıların 7 gün daha poliste tutuklu kalmasına karar verdi. Polis suçla bağlantısı olduğunu tespit ettiği 2 kişinin daha arandığını açıkladı.

ARAÇ SAHİBİ POLİSE ULAŞTI

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Raif Safa mahkemede verdiği ifadesinde, 13 Mart 2019 tarihinde saat 8:20 sıralarında Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekiplerinin aldıkları bir bilgide Veyselliler Caddesi'nde bir marketin sağ tarafında bulunan apartmanın önünde Güney Kıbrıs plakalı EEN 484 plakalı şüpheli çift kabin aracın olduğunun öğrenildiğini anımsattı.

Söz konusu aracı alıp makiniste götüren zanlı Mustafa Bayır ile makiniste aracın kendisine ait olduğunu söyleyip parçalatmak istediğini beyan ettiği tespit edilen Cuma Bayır tutuklandı. Zanlıların haklarında 2 gün tutukluluk süresi temin edildiğini belirten Safa, bu süre içerisinde Güney Kıbrıs'ta yaşayan bir kadının polise giderek aracın kendisine ait olduğu yönünde ifade verdiğini açıkladı. Yürütülen soruşturmada zanlıların 2 başka şahıs ile birlikte Güney Kıbrıs'ta bulunan bir benzin istasyonunda görüntülerinin olduğunun tespit edildiğin kaydeden Safa, suçla bağlantısı olduğu tespit edilen 2 kişinin arandığını kaydetti.

Safa zanlıların serbest kalması halinde yürütülen soruşturmaya etki edeceklerini ifade ederek Bayır kardeşlerin 8 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Mahkeme her iki zanlının da 7 gün daha poliste tutuklu kalmalarına karar verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.