SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Speed Addicted Cyprus yoğun ilgi gördü

Speed Addicted Cyprus yoğun ilgi gördü

2019 yılının ilk Speed Addicted Cyprus organizasyonu, hız ve drift severlerin yoğun ilgisi ile karşılandı.

Yayın Tarihi: 18/03/19 07:50
okuma süresi: 1 dak.
Speed Addicted Cyprus yoğun ilgi gördü
A- A A+
Kıbrıs Postası - Emel DOĞAN

Lefkoşa'da Cemsa Karting'te gerçekleşen Speed Addicted Cyprus, çoğunluğu gençlerden oluşan binden fazla kişiye kapılarını açtı.12.00-18.00 saatleri arasında gerçekleşen organizasyon, Osman Çakır, Ertuğ Sevem ve Mahmut Gencaylı tarafından oluşturuldu.

Yılda iki kez düzenlenen drift organizasyonu, Drift Show, Drag Show, Oto Show ve DriftTaxi etkinlikleri ile gerçekleşti. Etkinliğe mankenler, dj'ler ve çeşitli stantlar da eşlik etti.

Hareketli geçen organizasyonda, karting alanına 12 motor, 8 drift arabası ve 800'den fazla araç gelerek görsel şölen oluşturdu.

Karting alanına giriş ücretleri ise organizasyon oluşturulurken harcanan giderleri karşılamak amacı ile toplandı. Gençlerin yoğun ilgisi ile karşılanan organizasyonun ikincisi için henüz tarih belirlenmedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.