ADLİ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Ayırmak için karıştığı kavgada İhsan Tuğay'ı hastanelik edince 6 ay hapis cezası aldı

Ayırmak için karıştığı kavgada İhsan Tuğay'ı hastanelik edince 6 ay hapis cezası aldı

Dipkarpaz'da 2017 yılında polis karakolu içerisinde İhsan Tuğay'ı ciddi şekilde darp ederek vahim zarara uğratan Davut Zengin Mağusa Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanarak 6 ay hapse mahkum edildi.

Yayın Tarihi: 02/04/19 07:30
okuma süresi: 3 dak.
Ayırmak için karıştığı kavgada İhsan Tuğay'ı hastanelik edince 6 ay hapis cezası aldı
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Dipkarpaz'da alacak verecek meselesi yüzünden 2017 yılı Temmuz ayında iki grup arasında çıkan ve polis karakoluna taşınan kavgada İhsan Tuğay'ı ciddi şekilde döverek vahim zarara uğratan sanık Davut Zengin dün Mağusa Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılandı. İhsan Tuğay'ın kulak zarının patlatıp, beyin kanaması geçirmesine neden olan sanık Zengin "Vahim zarar" ve "Ciddi darp" davalarından suçlu bulunarak 6 ay hapis cezasına mahkum edildi.

KAVGAYI AYIRMAYA ÇALIŞIRKEN GÖZÜNE YUMRUK YEDİ, HASTANELİK ETTİ

Dipkarpaz'da6 Temmuz 2017'de Furkan Güleç, Ercan abacılar ve MehmetaliTuğay alacak verecek meselesi yüzünden Davut Zengin'in evine gitmiş, Furkan Güleç, Ercan Abacılar ve MehmetaliTuğaysöz konusu ikametgahta Ercan Zengin'i darp etmişti. Ercan Zengin ise darp edilmesinin ardından Furkan Güleç, Ercan Abacılar ve Mehmetali Tuğay'ın içerisinde bulunduğu aracın camlarını sopa ile kırarken, Furkan Güleç polise giderek Ercan Zengin hakkında şikayetçi olmuştu.

Furkan Güleç, Ercan Abacılar ve Mehmetali Tuğay ile birlikte Ramazan Zengin ve Yunus Zengin'in uzlaşı için karakolda bulundukları sırada ise İhsan Tuğay koşarak karakola girip süpürge değneği ile Ramazan Zengin'e vurup darp etmişti. Olayların üzerine karakola giden Davut Zengin ise karakolda çıkan kavgayı ayırmak için araya girerken İhsan Tuğay bu kez Davut Zengin'in gözüne yumruk atmış, Davut Zengin'ise İhsan Tuğay'ı ciddi şekilde darp ederek vahim zarara uğrattı. İhsan Tuğay aldığı darbeler nedeni Mağusa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve Tuğay'ın beyin kanaması geçirip kulak zarının yırtıldığı bilincinin ise kapalı olduğu teşhis edilmişti. Polisin olay ile ilgili başlattığı soruşturmada ilk etapta 6 kişi tutuklanırken, İhsan Tuğay'ın Davut Zengin tarafından vahim zarara uğratıldığı tespit edilmişti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.