ADLİ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Kavga zanlıları tutuksuz yargılanacak

Kavga zanlıları tutuksuz yargılanacak

Mağusa'da faaliyet gösteren diskonun park yerinde iki grup arasında çıkan kavga sonucu tutuklanan 5 kişi, aleyhlerindeki soruşturmanın tamamlanmasının ardından serbest bırakıldı

Yayın Tarihi: 03/04/19 07:30
okuma süresi: 3 dak.
Kavga zanlıları tutuksuz yargılanacak
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire BAHADİ

Mağusa'da önceki akşam sabahın ilk saatlerinde bir diskonun park yerinde iki grup arasında kavga çıktı. Yabancı uyruklu öğrenciler arasında çıkan kavgada Olanrewaju Edu'nun cam parçası ile yüzü ve dudağı kesilerek 2 dişi kırıldı, polis 5 kişiyi tutukladı.

Edu'nun vahim bedensel zarara uğramasına neden olan Zakariya Amhimmid "vahim zarar", İbrahim J. Mussa, Olanrewaju Edu, TochukwuIloabuchi ve Chinedum Chinkata "kavga ve rahatsızlık" suçlaması ile dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarıldı. Polisin yürüttüğü soruşturmanın tamamlanmasının ardından tüm zanlılar teminata bağlanarak serbest bırakıldı.

CAM PARÇASI İLE YARALADI

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Vedat Bilginaylar mahkemede verdiği ifadesinde, 30 Mart 2019 tarihinde saat 05.20 sıralarında Mağusa'da faaliyet gösteren Kybele isimli iş yerinin park yerinde aralarında zanlı Zakariya Amhimmid'in da bulunduğu bir kavganın çıktığını kaydetti.

Zanlının kavga esnasında yerde bulunan bir cam parçasını alarak Olanrewaju Edu'nun yüzünü ve dudağını yırttığını kaydeden Bilginaylar, zanlının Edu'nun dişinin de kırılmasına neden olduğunu belirtti.

KAMERA KAYITLARINDA 1 KİŞİ DAHA TESPİT EDİLDİ, ARANIYOR

Polis memuru Bilginaylar zanlı Zakariya Amhimmid ile birlikte İbrahim J. Mussa'nın bir taraf olarak Olanrewaju Edu, TochukwuIloabuchi ve Chinedum Chinkita'nın bir kavgaya karıştığını ifade ederek kamera kayıtlarından yapılan incelemede 1 kişinin daha tespit edildiğini ve arandığını kaydetti.

Yürütülen soruşturma kapsamında temin edilen sürede ise Chinedum Chinkita'nın tespit edildiğini ve zanlılar hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını söyleyen Bilginaylar, tüm zanlıların teminata bağlanmasını talep etti.

TUTUKSUZ YARGILANACAK

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Umut İnan tüm zanlıların yurt dışına çıkışını yasaklayarak, seyahat belgelerine el konulması yönünde talimat verdi.

Zanlı Zakariya Amhimmid'in 5 bin TL nakdi ve haftanın 1 günü ispatı vücutta bulunmasına emir veren İnan diğer zanlıların ise 30 bin TL şahsi kefalet senedi imzalamasına karar verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.