ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

15 yaşında kız çocuğunu taciz etti, özür diledi

15 yaşında kız çocuğunu taciz etti, özür diledi

Lefkoşa'da Ahmet Mutallip Caddesi'nde 15 yaşındaki kız çocuğuna cinsel tacizde bulunan zanlı mahkemeye çıkarıldı.31 yaşındaki Kamerun vatandaşı Esongoah Hilary Aka mahkemede "Yaptığım şey için çok pişmanım, Kıbrıs halkından özür dilerim" diye konuştu.

Yayın Tarihi: 03/04/19 07:57
okuma süresi: 2 dak.
15 yaşında kız çocuğunu taciz etti, özür diledi
A- A A+
Kıbrıs Postası - Emel DOĞAN

Lefkoşa'da sakin 31 yaşındaki Kamerun vatandaşı Esongoah Hilary AKA, Lefkoşa'da Ahmet Mutallip Caddesi üzerinde 1 Nisan pazartesi günü saat 11.30'da 15 yaşındaki kız çocuğu T.B.G'ye cinsel saldırıda bulunduğu gerekçesiyle, cinsel saldırı suçundan tutuklanarak dün mahkemeye çıkarıldı.

Lefkoşa Polis Müdürlüğü'ne bağlı Adli Şube Amirliği'nde görev yapan Polis Müfettiş Muavini Buket İnce, verdiği şahadette mahkeme emri gereğince tutuklanan Kamerun vatandaşı zanlının, kendisine okunan yazılı davayı kabul ettiğini, mesele ile ilgili olarak tahkikatın tamamlandığını ve zanlının KKTC'de öğrenci izni ile kalmakta olup, bu nedenle zanlının davalarında hazır bulunması için tutuklu yargılanmasını talep etti.

"YAPTIĞIM ŞEY İÇİN ÇOK PİŞMANIM, KIBRIS HALKINDAN ÖZÜR DİLERİM"

Kamerun vatandaşı olan ve Kuzey Kıbrıs'ta öğrenci olarak bulunan zanlı, söz hakkı verilmesi üzerine "mahkemeye bana konuşma hakkı verdiği için teşekkür ederim. Yaptığım suçu kabul ediyorum. Tüm Kıbrıs halkından, burada bulunan herkesten, 15 yaşındaki kız çocuğu ve ailesinden özür diliyorum. Bir daha böyle bir hata yapmayacağıma yemin ediyorum" dedi.

Dün sabah gerçekleşen davada, huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Cenkay İnan, zanlıya bir ay tutukluluk emri verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.