ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Hacer Ulaş cinayeti ile ilgili soruşturma devam ediyor: Şüpheli eş 8 gün daha tutuklu

Hacer Ulaş cinayeti ile ilgili soruşturma devam ediyor: Şüpheli eş 8 gün daha tutuklu

Hacer Ulaş'ın evinde ölü bulunması ile ilgili soruşturma kapsamında şüpheli görülen eşi Hüseyin Havalar'a ek tutukluluk verildi.

Yayın Tarihi: 04/04/19 13:15
okuma süresi: 2 dak.
Hacer Ulaş cinayeti ile ilgili soruşturma devam ediyor: Şüpheli eş 8 gün daha tutuklu
A- A A+
Kıbrıs Postası - Emel Doğan

Alayköy'de ikametgahı içerisinde ölü bulunan 46 yaşındaki Hacer Ulaş'ın cinayet soruşturması devam ediyor.

Olayla ilgili olarak tutuklanan Hacer Ulaş'ın boşanma aşamasında olduğu ve aynı evde yaşadığı eşi Hüseyin Havalar, bugün ikinci kez Lefkoşa Kaza Mahkemesi'nde yargıç huzuruna çıkarıldı.

Polis Müfettiş Muavini Hüseyin Göymen'in verdiği şahadete göre, olayın gerçekleştiği gün tutuklanan ve 1 Nisan Pazartesi günü mahkemeye çıkarılan Havalar'ın, incelenen telefon kayıtlarında maktulü tehdit ettiği kanıtlanmış olup, soruşturmanın devam ettiğini, bu soruşturma kapsamında 14 kişiden de yazılı ifade alındığını belirtti.

Cinayet ile ilgili iki şüpheli daha var Polis müfettiş muavini, kamera kayıtlarının incelenmeye devam ettiğini, şüpheli görünen Hüseyin Havalar'ın ifadesinin devam ederken öte yandan iki şüphelinin daha bulunduğunu ve buna bağlı olarak soruşturmanın salimen yürütülmesi için zanlıya 8 gün daha tutukluluk verilmesini talep etti.

Yargıç Cenkay İnan huzurunda gerçekleşen davada zanlı Hüseyin Havalar'a soruşturmanın salimen devam etmesi nedeniyle 8 gün ek tutukluluk emri verildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.