ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Yıllardır ülkede kaçak yaşıyorlar

Yıllardır ülkede kaçak yaşıyorlar

Mağusa Polis Müdürlüğü'ne bağlı Cürümleri Önleme Şubesi ekiplerinin devriye görevi sırasında kimliksiz tespit ettiği yabancı uyruklu 2 şahsın ülkede kaçak ikamet ettiği ortaya çıktı. Her ikisi de tutuklanarak dün Mağusa'da mahkemeye çıkarıldı.

Yayın Tarihi: 05/04/19 07:32
okuma süresi: 2 dak.
Yıllardır ülkede kaçak yaşıyorlar
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire BAHADİ

Ülkede 2016 ve 2017 yıllarından beri kaçak ikamet ettikleri tespit edilen Raolqrarve MuhammadMuqeem tutuklandı. Polis ekiplerinin devriye görevi sırasında tespit edilen zanlılar, "KKTC'de izinsiz ikamet etmek" suçlaması ile dün Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarıldı. Zanlılar, haklarında devam eden soruşturma nedeni ile 1 gün daha poliste tutuklu kalacak.

BİRİ 2, BİRİ 3 YILDIR KAÇAK YAŞIYOR

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Löğmen Yücetürk mahkemede verdiği ifadesinde, 3 Nisan 2019 tarihinde Cürümleri Önleme Şubesi ekipleri tarafından düzenlenen devriye görevi sırasında zanlılar Raolqrar ve Muhammad Muqeem'in bir apartman önünde tespit edildiğini kaydetti.

Yapılan kontrolde zanlıların yanlarında pasaportlarının olmaması üzerine Adli Şube Amirliği'ne celp edildiklerini söyleyen Yücetürk, Muhaceret sisteminden yapılan kontrolde zanlı RaoIqrar'ın 16 Mayıs 2016, zanlı Muhammad Muqeem'in ise 1 Mart 2017 beri ülkede izinsiz ikamet ettiğinin tespit edildiğini açıkladı. Zanlılar hakkında yürütülen soruşturmanın devam ettiğini belirten polis memuru Löğmen Yücetürk, zanlıların 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Mahkeme, zanlıların 1 gün poliste tutuklu kalmasına karar verdi. Zanlıların bugün yeniden mahkeme huzuruna çıkarılması bekleniyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.