ADLİ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Gece kulübü otoparkındaki bıçakla yaralamaya 5 yıl hapis!

Gece kulübü otoparkındaki bıçakla yaralamaya 5 yıl hapis!

Ekim 2018'de 'İmparator' isimli gece kulübünün otoparkında Mehmet Avkıran'ı bıçaklayarak ağır yaralayan zanlı Mehmet Şerif Durdu, 5 yıl hapse mahkum edildi.

Yayın Tarihi: 05/04/19 11:56
okuma süresi: 1 dak.
Gece kulübü otoparkındaki bıçakla yaralamaya 5 yıl hapis!
A- A A+
Kıbrıs Postası

Alayköy'de "Adam Öldürmeye Teşebbüs" , "Yaralama" ve "Kanunsuz bıçak taşıma" suçlamalarıyla Ekim 2018'de tutuklanan ve yargılanma sürecini cezaevinde bekleyen zanlı Mehmet Şerif Durdu, bugün Lefkoşa Kaza Mahkemesi'ne çıkarıldı ve 5 yıl hapse mahkum edildi.

OLAY NASIL YAŞANMIŞTI?

Ekim 2018'de yaşanan olayda, Alayköy'de faaliyet gösteren İmparator isimli gece kulübüne ait araç park yerinde, Mehmet Şerif Durdu'nun, konsomatris bir kadın nedeniyle tartıştığı aynı işyerinde garson olarak çalışan Mehmet Avkıran'ın, annesine ve kız kardeşine sövdüğü gerekçesiyle yüzüne kafası ile vurup ciddi şekilde darp etmişti.

Zanlı, aracında bulundurduğu meyve bıçağıyla, Avkıran'ın sol karın boşluğuna bir kez, sol yan kısmına iki kez ve üç kez sırt kısmına saplayarak, ağır yaralamıştı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.