GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Akdoğan ve Geçitkale'de e-kimlik başvuru alımı başladı

Akdoğan ve Geçitkale'de e-kimlik başvuru alımı başladı

Akdoğan ve Geçitkale'de e-kimlik başvuruları alınmaya başlandı.

Yayın Tarihi: 05/04/19 12:37
okuma süresi: 2 dak.
Akdoğan ve Geçitkale'de e-kimlik başvuru alımı başladı
A- A A+
İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars, Akdoğan ve Geçitkale'yi ziyaret ederek, başlatılan uygulamanın seyriyle ilgili bilgi aldı, vatandaşlarla sohbet etti.

Baybars'ın Akdoğan'ı ziyareti sırasında Gazimağusa Kaymakamı Kemal Sarpel, Akdoğan Belediye Başkanı Ahmet Latif ile İçişleri Bakanlığı Özel Kalem Müdürü Aral Moral da hazır bulundu.

"KIRSAL KESİMİN AYAĞINA GETİRDİK"

İçişleri Bakanı Baybars, Akdoğan'ı ziyaretinde yaptığı açıklamada, Akdoğan ve Geçitkale'de bucaklarda uygulamaya koydukları e-kimlik ile birlikte vatandaşların daha önce şehirlerden aldıkları hizmeti kırsal kesimde ayaklarına getirdiklerini söyledi.

Bu uygulama ile iki bucağı daha aktif hale getirdiklerini söyleyen Kadri, uygulamayı yerinde inceleyip varsa eksikliği tespit edip vatandaşların memnuniyetin gözlemlemek için bugünkü ziyaretleri gerçekleştirdiğini belirtti.

"MUTLULUK VERİCİ"

Baybars, Akdoğan Bucağı'nda üç gün içerisinde ciddi bir kimlik kartı başvurusu olduğunu belirterek, "Bu da bizlere gösterdi ki, yapmış olduğumuz hizmet ve getirmiş olduğumuz hizmet gerçekten vatandaşın ihtiyacı olan bir hizmetti. Buradan da bu memnuniyeti almak ve karşılığını görmek bizler için mutluluk verici" dedi.

İçişleri Bakanı Baybars, bir sonraki adımın Yenierenköy olması için çalışmaları başlattıkları belirterek, "Bizim için temel olan vatandaşın ayağına hizmeti götürmek; bu noktada çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.