ADLİ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Şikayetler arttı, internet sapığının tutukluluk süresi uzadı

Şikayetler arttı, internet sapığının tutukluluk süresi uzadı

Mağusa'da internet üzerinden yüzlerce kişiye cinsel içerikli mesaj atarak cinsel tacizde bulunan Bekir Yiğit ile kız arkadaşının çıplak fotoğraflarını Bekir Yiğit'e atarak özel hayatın gizliliğini ihlal eden Gürkan Nurçin dün yeninden yargıç karşısına çıkarıldı. Ek tutukluluk süresi temin edilen Yiğit hakkında şikayetler de arttı. Nurçin ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yayın Tarihi: 06/04/19 10:05
okuma süresi: 3 dak.
Şikayetler arttı, internet sapığının tutukluluk süresi uzadı
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire BAHADİ

Sosyal paylaşım sitesi üzerinden açtığı sahte hesap üzerinden yüzlerce kadına cinsel içerikli mesajlar attığı gerekçesi ile hakkında soruşturma başlatılan Bekir Yiğit ile 14 yaşındaki kız arkadaşının çıplak fotoğraflarını Yiğit'e gönderen Gürkan Nurçin dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarıldı.

Mahkeme zanlı Yiğit'in 6 gün daha poliste tutuklu kalmasına karar verirken, zanlı Nurçin tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Polis Bekir Yiğit'in ayrıca Gürkan Nurçin'in gönderdiği fotoğrafları başkalarına da gönderdiğinin tespit edildiğini, zanlı Yiğit'in, söz konusu fotoğraflarla genç kıza şantaj yaptığını açıkladı.

Polis zanlı Bekir Yiğit ile ilgili haberleri sosyal medya ve gazetelerden okuyan 5 kadının daha Yiğit ile ilgili şikayetçi olduğunu, Yiğit'in 500 kişiye internet üzerinden cinsel içerikli mesaj gönderdiğini ifade etti.

POLİS: "YİĞİT HAKKINDAKİ ŞİKAYETLER DAHA DA ARTABİLİR"

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Şükrü Hafız mahkemede verdiği ifadesinde, zanlı Bekir Yiğit'in 2018 yılından itibaren "Sercan Toz" ismi ile kullandığı sahte Facebook hesabı üzerinden 22 yaşındaki kadına birçok kez cinsel içerikli mesaj attığını anımsattı.

Zanlının 2 Nisan 2019 tarihinde tespit edildiğini ifade eden Hafız, zanlının cep telefonunun emare alındığını ve yapılan soruşturmada zanlının cep telefonunda 500'e yakın kadına cinsel içerikli mesaj ile fotoğraf gönderdiğinin tespit edildiğini söyledi.

Yine zanlı Yiğit'in cep telefonunda 14 yaşındaki bir kızın çıplak fotoğraflarının tespit edildiğini ve yapılan incelemede bu fotoğrafların da zanlı Yiğit tarafından birilerine gönderildiğinin tespit edildiğini söyleyen Hafız, genç kızın tespit edilip Sosyal Hizmet Uzmanı eşliğinde ifadesinin temin edildiğini ve o fotoğrafların bir tek Gürkan Nurçin'de olabileceğini söylemesi üzerine Gürkan Nurçin'in tutuklandığını anlattı.

Bekir Yiğit hakkında temin edilen tutukluluk süresi içerisinde Yiğit'in basına yansıyan haberleri üzerine polise 5 kişinin daha gelip zanlı hakkında şikayetçi olduğunu söyleyen Hafız, zanlı Yiğit hakkındaki şikayetlerin artabileceğini söyledi. Hafız zanlı Gürkan Nurçin hakkındaki soruşturmanın tamamlanarak teminata bağlanmasını talep ederken, zanlı Bekir Yiğit hakkındaki soruşturmanın devam etmesi nedeni ile 8 gün daha tutuklu kalmasını talep etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.