ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Kemal Yılmaz cezaevi kapısında 'kahraman' gibi karşılandı

Kemal Yılmaz cezaevi kapısında 'kahraman' gibi karşılandı

Dipkarpaz'daki bungalovların yıkılması ile ilgili mahkeme kararına uymadığı gerekçesiyle 2 ay süreyle cezaevinde gönderilen İskele eski Kaymakamı Kemal Yılmaz serbest kaldı. Yılmaz, cezaevi kapısında ailesi ve sevenleri tarafından 'kahraman' gibi karşılandı.

Yayın Tarihi: 06/04/19 09:00
okuma süresi: 2 dak.
Kemal Yılmaz cezaevi kapısında 'kahraman' gibi karşılandı
A- A A+
Kıbrıs Postası - Rahmican ÇALIŞKAN

İskele eski Kaymakamı Kemal Yılmaz, 2 ay süre mahkum olduğu cezaevinden tahliye oldu.

Yılmaz'ı cezaevinden çıkarken coşkulu kalabalık, adeta kahraman gibi karşıladı. 'Karpaz Kaplanı' olarak anılan Yılmaz için, hem ailesi hem de sevenleri cezaevi önünde toplandı.

Kemal Yılmaz ile ailesinin ve sevenlerinin kavuşma anında duygulu anlar yaşandı.

Dipkarpaz'daki bungalovların yıkılması ile ilgili mahkeme kararına uymadığı gerekçesiyle Şubat 2019'da 2 ay süreyle cezaevine gönderilen İskele eski Kaymakamı Kemal Yılmaz, dün serbest bırakıldı.

NE OLMUŞTU?

İskele Kaymakamı olarak görevde bulunduğu süre içerisinde, Dipkarpaz Altın kumsalda Doğal ve Arkeolojik Sit Alanı içerisinde bulunduğu için hakkında Yüksek Mahkeme emri ile yıkım kararı bulunan 42 adet bungalov, restoran, tuvaletler, duşlar, su kuyuları ve septik kuyuların yıkımını gerçekleştirmeyerek aleyhinde "Mahkeme emrine riayet etmemek" davası bulunan Kemal Yılmaz, İskele Kaza Mahkemesi'nde yargılanmış ve 2 ay hapis cezasına mahkum edilmişti.

İskele Kaza Mahkemesi'nin '2 ay hapislik kararı' Yılmaz'ın sevenleri tarafınca mahkeme havlusunda "adalet öldü" sloganlarıyla protesto edilmişti. Karar sonrası oluşan kargaşaya polis müdahalede bulunmuştu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.