LEFKE
okuma süresi: 2 dak.

LAÜ'de "Gana Bağımsızlık Günü" kutlandı

LAÜ'de "Gana Bağımsızlık Günü" kutlandı

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Merkezi tarafından LAÜ'de eğitim gören Ganalı öğrenciler için "Gana Bağımsızlık Günü" etkinliği gerçekleştirildi. Düzenlenen gecede kültürel müzikler eşliğinde çeşitli gösteriler sergilendi.

Yayın Tarihi: 07/04/19 14:39
okuma süresi: 2 dak.
LAÜ'de "Gana Bağımsızlık Günü" kutlandı
A- A A+

Ganalı öğrenciler ulusal günlerini çoşku ile kutladı

LAÜ Sosyal ve Kültürel Aktivite Merkezi'nde yoğun bir katılımla gerçekleşen etkinlikte Gana'nın kültürel özelliklerinin anlatıldığı çeşitli video film gösterileri yer aldı. Gecede, geleneksel yemeklerin tanıtılmasının yanında özel folklorik kıyafetli Ganalı öğrenciler ülkelerine özgü dansları sergileyerek ve şarkılar söyleyerek, ulusal günlerini çoşku ile kutladılar.

LAÜ'den verilen bilgiye göre, Gana Bağımsızlık Günü'nde biraraya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten öğrenciler, duygu ve düşüncelerini şöyle dile getirdiler:

Kofi Bansah: Yeni Medya ve Gazetecilik Bölümü 1. sınıf öğrencisiyim. Etkinlik çok güzeldi ve bizlere evimizde olduğumuzu hissettirdi. Kültürümüzü hatırlamak ve ülkemizdeki duyguları hissetmek heyecanlı ve güzel. Kültürümüzü diğer öğrencilere tanıtma fırsatı bulmak beni çok heyecanlandırdı. Üniversitede yer alan diğer kültürleri öğrenmek çok güzel birşey. Bütün öğrencilere bu gibi etkinliklere katılmalarını tavsiye ederim.

Sybill Ama El- Sabooth: İşletme Yönetimi Bölümü 2. sınıf öğrencisiyim. Kendi ülkemizi, kültürümüzü, yemeklerimizi ve danslarımızı diğer öğrenci arkadaşlarımıza anlatmak ve tanıtmak için üniversitemizin bize böyle bir şans sunması beni çok mutlu etti. LAÜ'ye bize destek verdiği için çok teşekkür ederim.

Oswald Yaw El-Sabath Osward: Yeni Medya ve Gazetecilik 2. sınıf öğrencisiyim. Etkinlik çok güzel oldu. Bu etkinlik ile LAÜ'de kendi bağımsızlık günümüz kutlandığından dolayı çok mutlu hissediyorum.

Genevieve Selorm Afi Anyatqoah: Uluslararası İlişkiler Bölümü 4. sınıf öğrencisiyim. Kampüsümüzde bağımsızlık günümüzü hep beraber kutladığımız için çok mutluyum ve bundan dolayı minnettarım.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.