EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 1 dak.

Döviz kurlarında son durum ne? İşte güncel kurlar...

Döviz kurlarında son durum ne? İşte güncel kurlar...

Türkiye'deki çalkantılı seçim süreci henüz daha tamamlanmamışken döviz kurlarının yüksekteki seyri devam ediyor...

Yayın Tarihi: 08/04/19 09:19
okuma süresi: 1 dak.
Döviz kurlarında son durum ne? İşte güncel kurlar...
A- A A+

Dolar/TL, geçen hafta Türkiye'de yaşanan seçim süreci, enflasyon verisi ile Türkiye ve ABD ile S-400 nedeniyle yaşanan karşılıklı açıklamalar nedeniyle hareketli bir süreç geçirdi. Yeni haftanın ilk iş gününde dolar/TL, bankalar arası piyasada 5,63 TL'de işlem görüyor. Euro/TL ise 6,32 TL'de yer alıyor. Ülkemizi en fazla ilgilendiren sterlin ise 7,36 TL'den işlem görüyor.

Piyasaların gözü Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın çarşamba günü açıklayacağı Ekonomi Reform Paketi'nde. Vergi reformu da beklentiler arasında.

Dünyada açıklanacak önemli veriler arasında Avrupa ülkelerinin sanayi üretimleri ve FED'in para politikası için baz aldığı verilerin başında gelen enflasyon yer alıyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.