TÜRKİYE
okuma süresi: 3 dak.

Turkcell Teknoloji Zirvesi İstanbul'da başladı

Turkcell Teknoloji Zirvesi İstanbul'da başladı

Turkcell Teknoloji Zirvesi #senyapdiye sloganı ile bugün başladı. Bu yıl 10'uncusu düzenlenen Turkcell Teknoloji Zirvesi İstanbul'da Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen zirveye Türkiye, KKTC ve dünyanın önde gelen isimleri katılıyor.

Yayın Tarihi: 10/04/19 10:29
okuma süresi: 3 dak.
Turkcell Teknoloji Zirvesi İstanbul'da başladı
A- A A+
Kıbrıs Postası

Turkcell Teknoloji Zirvesi bugün başladı. Bu yıl 10'uncusu düzenlenen Turkcell Teknoloji Zirvesi İstanbul'da Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlendi.

#senyapdiye sloganı ile düzenlenen zirveye dünyanın önde gelen isimleri katılıyor. Zirvede konuşma yapan Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, teknoloji konusunda önemli yerlere değindi.


KKTC ZİRVESİ DE YER ALIYOR…

Öte yandan öğle saatlerinde paralel oturumlar çerçevesinde, Ulaştırma Bakanı Tolga Atakan ve Bilgi Teknolojileri Haberleşme Kurumu (BTHK) Müdürü Kadri bürüncük'ün de konuşma yapacağı KKTC zirvesi yer alıyor.

Sabah saat 9'da başlayacak olan zirvenin açılış konuşmasını Turkcell'in Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ömer Barbaros Yiş yapacak.

Sonrasında ise Turkcell CEO'su Murat Erkan konuşma yapmak için sahneye çıkacak. Erkan'ın ardından Rodney Brooks sahnedeki yerini alacak. Brooks, konuşmasında 'Yapay Zeka ve Robot Bilim dünyayı nasıl değiştiriyor?' konusuna değinecek.

Zirvenin ilerleyen saatlerinde ise Huawei İnovasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Richard Budel, konuşma yapacak. Aynı zamanda Ericsson Şebeke Teknolojileri Pazarlama ve İletişim Başkanı Cecilia Atterwall da konuşma yapacak isimler arasında yer alıyor.

Turkcell Teknoloji Zirvesi'nde, sadece Turkcell müşterilerine değil tüm Türkiye'ye hedeflerine varmaları için ne olursa olsun 'yılmadan' çalışmaları mesajı verilecek. Zirvede ayrıca, yerli ve milli teknolojiler, Türkiye'nin teknolojide yaptıkları ve geldiği konum tartışılacak.

Ayrıca teknolojideki son gündem konuları, 5G, yapay zeka, robotik teknolojiler, Endüstri 4.0, nesnelerin interneti, büyük veri, akıllı teknolojiler, girişimcilik, siber güvenlik, bulut teknolojileri, gelişen ve millileşen savunma sanayi gibi konular konusunda uzman yerli ve yabancı uzmanlar tarafından ele alınacak.

TEKNOLOJİ ZİRVESİ PROGRAMI...

09:00-09:30 Kayıt ve kahvaltı

09:30-09:40 Açılış

09:40-09:50 Açılış konuşması – Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ömer Barbaros Yiş

09:50-10:30 Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan'ın konuşması

10:30-11:00 Rodney Brooks 'Yapay Zeka ve Robot Bilim dünyayı nasıl değiştiriyor?'

11:00-11:30 Ara

11:30-12:00 Huawei İnovasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Richard Budel'in konuşması

12:00-12:30 Ericsson Şebeke Teknolojileri Pazarlama ve İletişim Başkanı Cecilia Atterwall'ın konuşması

12:30-13:30 Öğle Arası

13:30-16:40 Paralel Oturumlar

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.