LEFKE
okuma süresi: 1 dak.

KTEMB, Lefke Belediye Başkanı Kaya'yı ziyaret etti

KTEMB, Lefke Belediye Başkanı Kaya'yı ziyaret etti

Kıbrıs Türk Elektrik Müteahhitleri Birliği, Lefke Belediye Başkanı Aziz Kaya'yı ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 10/04/19 14:33
okuma süresi: 1 dak.
KTEMB, Lefke Belediye Başkanı Kaya'yı ziyaret etti
A- A A+
Birlikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Bora Karaçam başkanlığında, Yönetim Kurulu üyeleri Coşkun Talihsiz, Ziya Maraşlı ve İdare Amiri Osman Asilzade'den oluşan Birlik heyeti, belediye ziyaretleri kapsamında Lefke Belediye Başkanı Aziz Kaya'yı makamında ziyaret etti.

PANOYA İSİM YAZILMASI TALEP EDİLDİ

Birlik Başkanı Karaçam görüşmede, birliğin yürüttüğü faaliyetler hakkında bilgi verirken, kaçak elektrik işleri yapan kişilerin engellenebilmesi için bir önlem olarak belediyelerin sorumluluk alanında bulunan inşaatlardaki inşaat tanıtım panolarına işi yapan Birlik üyesinin isminin yazılması konusundaki talebi aktardı.

ELEKTRİK GAZETESİ İÇİN BELEDİYEYE STANT KONULACAK

Birliğin bir yayını olan "Elektrik" isimli gazetenin bölge halkının elektrik konusunda bilinçlendirilmesi için belediye bünyesindeki bir alana yerleştirilerek ücretsiz olarak dağıtılmasına da karar verildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.