ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Kiraladığı arabada yaşayan zanlı cezaevine gönderildi

Kiraladığı arabada yaşayan zanlı cezaevine gönderildi

İşten çıkartıldıktan sonra arabada yaşayan Hamdi Ayın, aracının içerisinde Hintkeneviri bulunması sonucu mahkemeye çıkarılarak cezaevine gönderildi.

Yayın Tarihi: 12/04/19 11:28
okuma süresi: 2 dak.
Kiraladığı arabada yaşayan zanlı cezaevine gönderildi
A- A A+

Kıbrıs Postası - Emel Doğan

Trafik Şubesi ekibi tarafından 10 Nisan Çarşamba günü saat 14.25'de Lefkoşa'da kiralık araç içersinde davranışlarıyla dikkat çekmesi ile yapılan arama sonucu, üzerinde uyuşturucu bulunan zanlı Hamdi Ayın, bugün mahkemeye çıkarılarak 2 ayı geçmemek üzere cezaevine gönderildi.

Olayla ilgili olarak mahkemede şahadet veren Polis Memuru Halil Dümenci, zanlının hareketlerinden şüphelenildiğini, ZLU 230 plakalı aracı ile seyrederken cep telefonunda konuşması sonucu polisin dikkatini çekerek durdurulduğunu ve üst aramasında tasarrufunda uyuşturucu tespit edildiğini belirtti.

Polis, zanlının üzerinde bulunan 3 gram 710 miligram ağırlığında Hintkeneviri türündeki uyuşturucu maddenin emare alındığını, zanlının gönüllü ifade vererek, maddeyi tespit edilemeyen bir kişiden 200 TL karşılığında satın aldığını belirtti.

KİRALIK ARAÇ İÇERİSİNDE UYUYORDU

Dümenci, çalışma izinliyle ülkede bulunan, KKTC ile bir bağlantısı olamayan ve 6 Nisan'da işten durdurulan zanlının 3-4 gündür araç kiraladığı ve aracın içerisinde kaldığını söyleyerek, zanlının tutuklu yargılanmasını talep etti. Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Cenkay İnan, zanlının yargılanıncaya değin 2 ayı aşmamak üzere cezaevinde hükümsüz tutuklu kalmasına emir verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.