TÜRKİYE
okuma süresi: 2 dak.

Ekrem İmamoğlu: "Kıbrıs ve çevresinde ıskalıyor muyuz?"

Ekrem İmamoğlu: "Kıbrıs ve çevresinde ıskalıyor muyuz?"

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Periscope yayını aracılığıyla yaptığı açıklamada, "Doğu Akdeniz'de ilginç şeyler oluyor. Özellikle Kıbrıs ve çevresinde acaba ıskalıyor muyuz?" dedi.

Yayın Tarihi: 12/04/19 14:15
okuma süresi: 2 dak.
Ekrem İmamoğlu: "Kıbrıs ve çevresinde ıskalıyor muyuz?"
A- A A+
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Periscope yayını aracılığıyla yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

"Uluslararası meseleler hepimizin canını sıkıyor, tereddüte düşürüyor. Doğu Akdeniz'de ilginç şeyler oluyor. Özellikle Kıbrıs ve çevresinde acaba ıskalıyor muyuz? S-400 meselesi, Rusya ile ilişkiler, ABD ile ilişkiler, bütün bunlar gündemin dışında kalmış bir şekilde, sanki tek meselemiz İstanbul seçimimiymiş gibi, bir gündemle yoğruşuyoruz ve çok şey ıskalıyoruz. Yarınlarda bedeli ağır olacak şeylerden uzak tutuluyoruz belki. Dolayısıyla bu güzel İstanbul'u anlamsız yere yorulmasını, yoğrulmasını şiddetle reddediyoruz kabul etmiyoruz. 12 gündür seçilmiş bir başkanın göreve davet edilmemesi konusunun uzatılmasıyla gerçekten ciddi bir boşluk yaratılıyor. İBB büyük bir organizma. İBB'deki bazı usüller uygulamalar kulağımıza geliyor. Takip ediyoruz, irdelemeye ve incelemeye çalışıyoruz, denetlemeye çalışıyoruz, çok üzülüyoruz. İBB gibi büyük bir mekanizmanın boşluğa bir gün bile kayba imkan tanımaması gerekiyor. İstanbul'un hizmet kaybına uğraması kadar kötü bir şey yok"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.