EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

2. Liseler Arası Girişimcilik ve Yenilikçi Fikir Yarışması yapılıyor

2. Liseler Arası Girişimcilik ve Yenilikçi Fikir Yarışması yapılıyor

Bu yıl 2'ncisi düzenlenecek olan Liseler Arası Girişimcilik ve Yenilikçi Fikir Yarışması 20 Nisan Cumartesi günü sabah 09:00-17:00 arasında Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek.

Yayın Tarihi: 12/04/19 18:53
okuma süresi: 2 dak.
2. Liseler Arası Girişimcilik ve Yenilikçi Fikir Yarışması yapılıyor
A- A A+
Yarışmaya KKTC liselerinden farklı bölgelerden ve sınıflardan katılım olacaktır. Fikirler KKTC'nin başarılı girişimci ve iş insanları tarafından değerlendirilecektir. Kazanan öğrencilere Türkiye'de birlikte katılacakları bir gezi ödül olarak sunulacaktır.

Projenin genel amacı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde öğrenim gören lise öğrencilerine, yenilikçiliğe dayalı girişimciliği teşvik etmek ve desteklemektir. Bunu yaparken de farklı bölgelerden gelen lise öğrencilerini bir araya getirip kaynaşmalarını sağlamak, lise öğrencilerinin yenilikçilik temelli düşünme yeteneğine sahip olmalarını sağlayarak yenilikçiliği, girişimcilik sürecinin merkezine yerleştiren bir nesil yetişmesine katkıda bulunmak ve böylece girişimcilik ve yenilikçilik konularına yönelik farkındalığı arttırmak ve planlanan eğitim ve yarışma sonucu gençlerin kendilerine hem maddi hem de manevi anlamda tatmin sağlayacak kariyer hedefleri oluşturmalarına ve böylece bilinçli ve nitelikli işgücünün yetiştirilmesine katkı sağlamak olarak ifade edildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.