SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Dr. Fazıl Küçük Skeet Kupası bugün başladı

Dr. Fazıl Küçük Skeet Kupası bugün başladı

KKTC Atıcılık Federasyonu tarafından organize edilen sezonun 2'nci Skeet yarışması yoğun katılımla bugün Mutlutaka'da başladı.

Yayın Tarihi: 13/04/19 15:29
okuma süresi: 2 dak.
Dr. Fazıl Küçük Skeet Kupası bugün başladı
A- A A+
KKTC. Atıcılık Federasyonu Başkanı Türker Yiğitcan'ın verdiği bilgiye göre, Dr.Fazıl Küçük atış poligonunda 36 kişinin mücadelesi ile başlayan müsabakanın ilk günün en başarılı sporcusu Lefke A/A birliği atıcı sporcusu Salih Hafız oldu.

Oldukça iddialı isimlerin yarıştığı müsabakada 72 puan ile günü ilk sırada tamamlayan skeetin yıldız atıcısı Salih Hafız olurken finale kalma mücadelesi veren diğer sporcular ve ilk gün sonunda topladıkları puanlar ise şöyle:

SALİH HAFIZ 72 PUAN
ALİ ÇELER 71 PUAN
MEHMET SABANCI 71 PUAN
SALİH ODAY 70 PUAN
SALAHİ ZAİMOĞLU 70 PUAN
AHMET A.TUNCALIN 70 PUAN
KAĞAN DAYI 70 PUAN
İSTİKLÂL METAY 69 PUAN
M. ŞAHOĞLULARI 68 PUAN
EMİRALİ ERBİLEK 68 PUAN
OLGUN AYDINTAŞ 68 PUAN

Takımlarda Gönyeli A/A ile Girne A/A birincilik yarışında.

Sporcuların finale kalma yarışının yanında bir diğer büyük yarış da takımlarda sürüyor.

Kürsüde kimin en yüksek basamakta yer alacağı konusunda Gönyeli A/A İle Girne A/A takımları arasında kıyasıya bir yarış var.

Salahi Zaimoğlu (70) Ahmet A.Tuncalın (70) ve Ali Somuncu 'dan (66) oluşan Gönyelı A/A.KLB. takımı ılk günü toplam 206 puan ile Girne A/A.Kulübü'nün sadece 1 puan önünde tamamlaması yarın atılacak her plakaya şimdiden büıük bir önem yüklemiş durumda.

Toplamda 205 puan toplayarak takımlarda günü 2.ci sırada tamalayan Girne A/A Skeet Takımı ise şu sporculardan oluşuyor: Salih Oday (70) İstiklâl Metay (69) ve Cemre Bumin (66)

Müsabaka yarın saat 09;30 başlayacak ve final atışları sonunda son bulacak.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.