İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Özersay hayli üzgün: Bunu yapan insan olamaz

Özersay hayli üzgün: Bunu yapan insan olamaz

Köpeği zehirlenen Özersay sitemini sosyal medyadan paylaştı.

Yayın Tarihi: 14/04/19 22:18
okuma süresi: 2 dak.
Özersay hayli üzgün: Bunu yapan insan olamaz
A- A A+

Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, köpeğinin zehirlendiğini açıkladı...

Hem üzüntüsünü hem de sitemini paylaşan Özersay, "İnsan olan insan bunu yapmaz. Bazı ilkellikler değişmiyor" diye yazdı.

Özersay, "Avuçlarınızın arasında can yoldaşınız bir köpeğin can çekişmesi ile bir insanın can çekişmesi arasında hiçbir fark yoktur bilir misiniz? Köpekleri yahut başka canlıları zehirlemeye kalkanlardan komşu da olmaz, köylü de olmaz, insan desen hiç olmaz…İnsan olan insan bunu yapamaz. Biz yüreğimizi ağrıtan ağır bir üzüntüyle sabahlara kadar uğraşıp köpeğimizi kurtarmayı başardık belki ama son günlerde etrafımızdaki pek çok insandan bu türden tatsız haberler gelmeye devam ediyor. Çocukluğumdan bu yana köyümüzde de zaman zaman bunu yapanlar çıkar, insanları yasa boğarlardı. Demek ki bazı ilkellikler hiç değişmiyor, bir başka yüzyılda yaşıyor olsak da değişmiyor…" ifadelerini kullandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.